3 χρόνια Empneusi: Ένα πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο!

06/12/2017

Η αλήθεια είναι ότι σ’ αυτά τα τρία χρόνια, από τότε που γεννήθηκε ο Empneusi και λίγο πριν, πολλές ήταν οι φορές που αναρωτηθήκαμε αν αυτό που κάνουμε σας αρέσει. Αν το αγαπάτε. Αναρωτηθήκαμε αν η προσπάθεια που κάναμε για ένα ραδιόφωνο φτιαγμένο από αγάπη, μεράκι και τραγούδια που αγαπάμε, λέει κάτι και σε κάποιον άλλο, πέρα από εμάς τους ίδιους.

Όταν αρχίσαμε να λαμβάνουμε τα πρώτα σας μηνύματα αναθαρρήσαμε λίγο, αλλά το ερώτημα παρέμενε. Θέλαμε όμως να μάθουμε ποιοι είστε εσείς που βρίσκεστε στην απέναντι όχθη και μας βάζετε στο σπίτι σας. Που μπαίνετε στη διαδικασία να μας γράψετε δυο λόγια ή να μας πάρετε τηλέφωνο.

Εσείς που μας βάζετε στο μαγαζί σας και χαιρόμαστε κάθε φορά που μπαίνουμε μέσα. Εσείς που μας πάτε βόλτα με το αμάξι σας (ειδικά εσάς θα θέλαμε πολύ να μπορούμε με κάποιο τρόπο να σας εντοπίσουμε – υπάρχουν σκέψεις με κάποιο ματζούνι να κάνουμε τον αέρα της εξάτμισής σας πορτοκαλί, αλλά το δουλεύουμε ακόμα).

Τη μέρα του πάρτι μας, όλες οι απαντήσεις ήρθαν. Κι εσείς το ίδιο. Και ήσαστε πολύ περισσότεροι απ’ όσο περιμέναμε. Και γελαστοί. Και σας ευχαριστούμε. Είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε γι’ αυτή τη βραδιά που μας έμεινε αξέχαστη, όχι μόνο απ’τ ο τρομερό live του Ζακ και του Γιάννη – αυτό το ξέραμε – αλλά από τη δική σας ανταπόκριση, το τραγούδι, το χορό και την καλή σας διάθεση.

Αυτά τα τρία χρόνια που γιορτάσαμε μαζί κρύβουν από πίσω άπειρες ώρες δουλειάς, ξενύχτια, κούραση, ένταση, απογοήτευση, συγκρούσεις. Κρύβουν όμως και το μοναδικό συναίσθημα να πραγματοποιείς το όνειρό σου, και αυτό το όνειρο να βρίσκει ανταπόκριση και κοινό.

Μπορεί ποτέ να μη γίνουμε πλούσιοι, μπορεί ποτέ να μην είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι, αλλά σίγουρα είμαστε περήφανοι για ό,τι καταφέραμε μέχρι τώρα και η δική σας προσέλευση και ανταπόκριση στο Πειραματικό την προηγούμενη Παρασκευή είναι η επιβεβαίωσή του.

 

Τα ξαναλέμε στο επόμενο πάρτι! Μέχρι τότε, stay tuned!
Ελένη Λαμπράκη

 

 

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist