Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Empneusi 107 FM

27/12/2016

Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, και μία ημέρα πριν την εμφάνισή του στο Θέατρο Απόλλων, είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τον αγαπημένο μας Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος φέτος κλείνει 25 χρόνια στη δισκογραφία. Επιχειρήσαμε μία ανορθόδοξη διαδρομή στην πορεία του, με αφορμή λέξεις και τραγούδια, μιλήσαμε για το πως βιώνει πια τα Χριστούγεννα και τι περιμένει από το νέο έτος, την αγάπη του για τον κινηματογράφο, τη σχέση του με τα social media και πολλά ακόμα.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Φοίβος Δεληβοριάς στην Ελένη Λαμπράκη και τον Γιάννη Δεναξά:

“Σίγουρα δεν είναι στο χέρι μου να μην ξεκληριστούν πια όλες οι μουσικές αναφορές που είχα από παιδί. Πραγματικά αυτό που συνέβη με το ’16, που σιγά – σιγά κάπως όλα σου δείχνουν πως μεγάλωσες και όλα τα πρόσωπα που άκουγες μικρός και στα οποία αναφερόσουν, φεύγουν το ένα μετά το άλλο, δεν είναι στο χέρι μου. Ούτε στο χέρι μου είναι αυτό που γενικά συμβαίνει με τον κόσμο, οι μεγάλοι του κόσμου αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους σε σχέση με τους εναπομείναντες πόρους της γης και αυτό το πράγμα φέρνει συνέχεια βίαιες και εξαιρετικά απάνθρωπες αακατατάξεις, χώρες καταστρέφονται, άνθρωποι ξεριζώνονται… Πως να το πω, εγώ πιστεύω πως η επόμενη πενταετία – εξαετία θα είναι μία πολύ σκληρή και δύσκολη περίοδος για την ανθρωπότητα. Δεν ξέρω όλο αυτό πως και πότε θα τελειώσει και αν θα τελειώσει με τον ερχομό της ειρήνης και θετικές ανακατατάξεις, ξέρω όμως ότι αυτό που έρεχεται είναι λίγο δυσκολότερο από ό,τι ζήσαμε τα τελευταία 6-7 χρόνια και μας ταλαιπώρησε πολύ. Οπότε αυτό που είναι στο δικό μου χέρι είναι να είμαι κοντά με τους ανθρώπους που μου έφερε η ζωή και σε επίπεδο φυσικών προσώπων και σε επίπεδο καλλιτεχνικό. Θεωρώ ότι ζητείται νόημα και πρέπει να το βρούμε τώρα όλοι μαζί.”

Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για την εμφάνιση του Φοίβου Δεληβοριά στο Θέατρο Απόλλων την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.

Ο Empneusi 107 FM σας προσφέρει 1 διπλή πρόσκληση για την εμφάνιση του Φοίβου Δεληβοριά στο Θέατρο Απόλλων για την αποψινή εμφάνιση του Φοίβου Δεληβοριά.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

UPDATE: Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!

Η Αρτεμισία Μονογυιού κερδίζει μία διπλή πρόσκληση για την αποψινή παράσταση.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist