Η Χρυσή Βιτσιλάκη στην εκπομπή “Συναντήσεις”

03/12/2018

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 19.00, καλεσμένη της Ελένης Γουρνέλου, η Πρυτάνισσα του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, Καθηγήτρια, κυρία Χρυσή Βιτσιλάκη.

Η Χρυσή Βιτσιλάκη με προπτυχιακές σπουδές στο Trinity College των Η.Π.Α. και στη συνέχεια με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου στις Κοινωνικές Επιστήμες, είναι Καθηγήτρια στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού στη Ρόδο. Από τις αρχές Σεπτέμβρη η νέα Πρυτάνισσα μαζί με τις Καθηγήτριες Ελενα Θεοδωροπούλου και Μαρία Μαύρη καθώς και τους Καθηγητές Δημήτρη Παπαγεωργίου και Χαράλαμπο Σκιάνη ανέλαβε τα ινία του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τα επόμενα 4 χρόνια. Το διδακτικό και ερευνητικό της έργο, μεταξύ άλλων, εστιάζεται στα αντικείμενα “Κοινωνικοποίηση του Παιδιού”, “Σπουδές Φύλου”, “Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθηση”.

Στο παρελθόν έχει εκλεγεί στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε μια σειρά θέσεων όπως: Πρόεδρος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού , Διευθύντρια Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης, Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας» του ΤΕΠΑΕΣ, Διευθύντρια Εργαστηρίου Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Ερευνών, Αντιπρύτανις Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου & Κοσμητόρισσα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Η κυρία Βιτσιλάκη είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται Πρύτανις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist