Δημήτρης Λιόλιος – Χριστίνα Γκόλια – “Σαν φεγγάρι αγριεμένο” | Νέο τραγούδι

20/09/2023

Τι μπορεί να συμβεί όταν ο δρόμος ενός progressive ροκ τύπου συναντιέται με τον δρόμο μιας jazz pop – έντεχνης ερμηνεύτριας;

Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όπως ένα πολύ ενδιαφέρον τραγούδι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για τον Δημήτρη Λιόλιο και την Χριστίνα Γκόλια και αφορμή είναι η συνεργασία τους στο νέο τραγούδι «Σαν Φεγγάρι Αγριεμένο» σε στίχους της Ζωής Φλώκου και μουσική του Δημήτρη Λιόλιου.

Η Χριστίνα Γκόλια γνωστή απο την μουσική της (και όχι μόνο) πορεία, μέσα απο τις έντεχνες αλλά και jazz pop ερμηνείες της συναντιέται αυτή τη φορά με την ιδιαίτερη ροκ δυναμική «ατμόσφαιρα» του Δημήτρη σε ένα τραγούδι γεμάτο μουσικές αντιφάσεις που αν μη τι άλλο, μαγνητίζουν τον ακροατή. Από τον πολύ εσωτερικό στίχο, στον δυναμικό ήχο του τραγουδιού που ισορροπεί όμορφα μεταξύ του έντονου ρυθμού και της λυρικότητας της μελωδίας φλερτάροντας ακόμα και με mainstream ακούσματα, μέχρι την απο ψυχής ερμηνεία και των δύο καλλιτεχνών ο καθένας μέσα απο τα δικά του χρώματα, το τραγούδι αυτό πραγματικά είναι μια όμορφη έκπληξη!

«ΣΑΝ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ»
«…κι ας βούτηξα τόσο βαθειά
στης φλέβας σου τον χτύπο τελικά…»

 

Κυκλοφορεί ψηφιακά απο την Καθρέφτης / SUS4 Music σε όλες τις διαδυκτιακές streaming πλατφόρμες.

Οfficial Links

Δημήτρης Λιόλιος

Facebook: https://www.facebook.com/dlioliosofficial

Youtube Channel: https://www.youtube.com/c/DimitrisLioliosMusicOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/dimitris_liolios_official

Xριστίνα Γκόλια

Facebook: https://www.facebook.com/ChristinaGoliaPage/


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist