Παρασκευή

Νωρίς το πρωί

06:00Παρασκευή

06:00Παρασκευή

Ξυπνάς νωρίς; Ξυπνάμε κι εμείς μαζί σου. Μία ώρα αφιερωμένη σε όλους όσους ξεκινούν τη μέρα τους με την ανατολή του ήλιου, με μουσικές επιλογές που θα κάνουν την πρωινή ρουτίνα πιο ευχάριστη! "Νωρίς το πρωί" καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) 06:00 - 07:00 στον Empneusi 107 FM

Περισσότερα

07:00Παρασκευή

Empneusi @rtWork

10:00Παρασκευή

10:00Παρασκευή

Η μέρα μας ξεκινάει με την πιο μελωδική συντροφιά. Το Empneusi @rtWork αναλαμβάνει τη μουσική επιμέλεια της καθημερινότητάς μας, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 07.00 μέχρι τις 10.00. Επιλεγμένα τραγούδια από την εγχώρια και τη διεθνή σκηνή εναλλάσσονται αρμονικά, θυμίζοντάς μας πως δουλειά και τέχνη πάνε μαζί.   Καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 07:00 – 10:00 στον Empneusi 107 FM.

Περισσότερα

Απογεύματα με Empneusi

17:00Παρασκευή

17:00Παρασκευή

Τα απογεύματά μας κυλούν αρμονικά, μελωδικά και μουσικά με αγαπημένες επιλογές από την ελληνική και τη διεθνή σκηνή για να σας συντροφεύουν στη δουλειά, στη βόλτα ή στον απογευματινό καφέ στην πιο αναπαυτική γωνιά του σπιτιού σας. "Απογεύματα με Empneusi", Καθημερινά & Σαββατοκύριακα 17:00 – 20:00.

Περισσότερα

Θεανώ Κωνσταντού

20:00Παρασκευή

20:00Παρασκευή

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα μεταξύ Βικτώριας και Νέου Ηρακλείου. Στα σπίτια που μεγάλωνα λοιπόν, έπαιζε πάντα ραδιόφωνο... Ο μπαμπάς μου μονίμως με ένα τρανζιστοράκι διπλά του που έπαιζε Πουλόπουλο ή Πάριο, η μητέρα μου στο αμάξι να ακούει Κραουνάκη και Τσανακλίδου, ο παππούς να παίζει στην κιθάρα Παπακωνσταντίνου και η γιαγιά μου η ρομαντική, που αγαπούσε τον Θηβαίο, τον Πασχαλίδη και συγχρόνως τον Πολυμερή, τον Σουγιούλ, το Μητσάκη και τον Τσιτσάνη. Σχολείο πήγα στην πλατεία Βάθης και μετά έπεσα στα βαθιά… πέρασα στο Οικονομικό της Νομικής όμως δεν ακούμπησα, γιατί το να φτιάχνω λίστες με τραγούδια και να μελετάω τους στίχους μου έβγαινε πιο πηγαία από τη μικροοικονομία και τα λογιστικά. Έπιασα σπίτι και δουλειά και τελείωσα το τμήμα ραδιοφωνικών Παραγωγών σε μια ιδιωτική σχολή. Ακολούθησε πρακτική σε Αθηναϊκούς σταθμούς και εκπομπές σε διαδικτυακά ραδιόφωνα και μετά σιωπή. Στη Σύρο, όπου ζω μόνιμα από το 2013, μου δόθηκε η ευκαιρία να επανασυνδεθώ με αυτή μου την αγάπη, να κάνω εκπομπές, να κάνω Ραδιόφωνο. Βρήκα την EMPNEUSI μου και τη μοιράζομαι μαζί σας κάθε Παρασκευή 20:00 με 22:00! Βάλτε Ραδιόφωνο!

Περισσότερα

Κώστας Μπαλαχούτης

22:00Παρασκευή

22:00Παρασκευή

O Κώστας Μπαλαχούτης είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας βιβλίων για το τραγούδι και τους ανθρώπους του, στιχουργός, μουσικός παραγωγός και καλλιτεχνικός διευθυντής του ogdoo.gr και του ogdoo radio. Πολύχρονη, πολυδιάστατη και παραγωγική η πορεία του, αρκετές και οι διακρίσεις του. Η εκπομπή «Αυτή η γη έχει φωνή» είναι ένα σεργιάνι στο μαγικό κόσμο των τραγουδιών δίχως στεγανά και διαχωριστικές γραμμές. Άσματα που έγραψαν ιστορία αλλά και άλλα ξεχωριστά και λατρεμένα που σκέπασε η σκόνη του χρόνου.

Περισσότερα

Τα Ραδιοφωνικά

23:00Παρασκευή

23:00Παρασκευή

Κάθε βράδυ, από τις 20.00 μέχρι τις 00.00, θυμόμαστε τραγούδια που ξεχώρισαν στο ελληνικό ραδιόφωνο. Τα αγαπημένα μας «Ραδιοφωνικά», στον αέρα του Empneusi. Που ξέρεις, μπορεί και το δικό σου αγαπημένο τραγούδι να βρίσκεται μέσα σ’ αυτά!   Κάθε βράδυ 20:00 – 00:00 στον Empneusi 107 FM.

Περισσότερα

Νυχτόφωνο

00:00Παρασκευή

00:00Παρασκευή

Για όλους εσάς που ξενυχτάτε, ή για εσάς που δε θέλετε να κλείσετε το ραδιόφωνο ούτε το βράδυ, δημιουργήσαμε το «Νυχτόφωνο», το βραδινό μας ραδιοφωνικό πρόγραμμα βασισμένο αποκλειστικά στην εγχώρια δισκογραφία, με επιλογές που ταιριάζουν στις πρώτες ώρες της ημέρας. Κάθε μέρα από τα μεσάνυχτα μέχρι νωρίς το πρωί.

Περισσότερα

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist