Κερδίστε 2 αντίτυπα του Audio Book με τίτλο “Από την μεγάλη έκρηξη, στα υπόσκαφα του Αιγαίου”

18/09/2023

Μετά από την απρόσμενη επιτυχία που γνωρίζει η σειρά «Μικρά Οδοιπορικά», ο συγγραφέας Ηλίας Μπουντούρης μάς προσκαλεί σε ένα ηχητικό οδοιπορικό στο νησί της Σαντορίνης,  με τίτλο «Από την μεγάλη καταστροφή, στα υπόσκαφα του Αιγαίου». Εκεί μας γνωρίζει τις περιπέτειες που προέκυπταν από τις πολυχιλιετείς ηφαιστειακές εκρήξεις, το μεγαλείο ενός μοναδικού στην ιστορία πολιτισμού που αφανίστηκε από ένα επαναλαμβανόμενο καπρίτσιο της φύσης, την γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές ιστορική διαδρομή του νησιού, την αιώνια εφευρετικότητα των κατοίκων, επίσης την επιμονή τους να γαντζωθούν από τους βράχους ενός αφιλόξενου περιβάλλοντος, τα δύσκολα χρόνια, μα και την δικαίωση. Και όλα αυτά, διανύοντας μια μακρά περίοδο, από την προϊστορία μέχρι και σήμερα, με τη συνοδεία ήχων της κάθε εποχής.

Καθώς η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται και σε όσους επιθυμούν να περιηγηθούν ηχητικά (κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους ή και πριν από αυτό) σε ελληνικούς προορισμούς που διαθέτουν έναν ιδιαίτερο τοπικό πολιτισμό, το Audio Book έχει δομηθεί με τέτοιον τρόπο που να αποτελεί και ένα εργαλείο ξενάγησης για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν την ξεχωριστή αυτή χώρα, τον πολιτισμό της, την ιστορία της· και όλα αυτά με την εγκυρότητα του συγγραφέα, Ηλία Μπουντούρη, ως διακεκριμένου Συμβούλου Πολιτισμικής Διαχείρισης.

Για τον λόγο αυτόν, αξιοποιείται παράλληλα και από περιηγητές, ταξιδευτές, τουριστικά πρακτορεία, ξεναγούς, αεροπορικές ή ναυτιλιακές εταιρείες, ξενοδοχεία κλπ. μα και από την ελληνική ομογένεια.

Το Audio Book έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Little Island Publications, με τα εξής στοιχεία:

Τίτλος: Από την μεγάλη καταστροφή, στα υπόσκαφα του Αιγαίου
Συγγραφέας: Ηλίας Μπουντούρης
Αφήγηση: Ηλίας Μπουντούρης
Επιμέλεια: Λιάνα Τριανταφυλλούδη
Έκδοση: Little Island Publications
ISBN 978-618-5604-26-4
© Ηλίας Μπουντούρης / Little Island Publications

Ο Empneusi 107 FM σας κάνει δώρο δύο ηχητικά αντίτυπα του Audio Book. Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μέχρι την Δευτέρα 25/09 στη 13.00.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε πολύ!

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:
1) Κάντια Ρούσσου
2) Γεωργία Λίτσα

Συγχαρητήρια!!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist