Κερδίστε προσκλήσεις για το SIFF 2022

26/07/2022

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (SIFF) επιστρέφει 28–31 Ιουλίου για να γιορτάσει 10 χρόνια παρουσίας στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων με κεντρική θεματική τον Τόπο και ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σπάνιες προβολές ταινιών, οπτικοακουστικές live περφόρμανς, εργαστήρια, ομιλίες και παράλληλες εκδηλώσεις.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το SIFF αξιοποιεί την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού πραγματοποιώντας προβολές και δράσεις σε επιλεγμένα σημεία της Σύρου που έρχονται πάντοτε σε διάλογο με την ιστορία του τόπου, όπως το Ναυπηγείο Ταρσανάς, τον θερινό κινηματογράφο «Παλλάς», το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και το δημοφιλές αυτοσχέδιο ντράιβ-ιν στην Ντελαγκράτσια (Ποσειδωνία). Παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε παραλίες του νησιού και χώρους κοινωνικής συνεύρεσης στην Ερμούπολη.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε εδώ.

SIFF2022

O Empneusi 107 FM σε συνεργασία με το SIFF κάνουν δώρο σε τέσσερις τυχερούς ακροατές, από τέσσερα εισιτήρια για τις φετινές προβολές μαζί με μία tote bag του φεστιβάλ! (Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ)

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 11.00.

Κσλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε πολύ!

Οι νικητές είναι:
1. Καλλιόπη Ζέππου
2. Ελένη Τουλούπη
3. Κωνσταντίνα Καρκάντζου
4. Κώστας Γαβρίλης

Ευχαριστούμε πολύ!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist