Κερδίστε τρεις διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση “Αντιγόνη” του Σοφοκλή στο Θέατρο Απόλλων

29/10/2021

Η Ομάδα Σημείο Μηδέν και ο σκηνοθέτης Σάββας Στρούμπος, ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής/φθινοπωρινής περιοδείας για την “Αντιγόνη” του Σοφοκλή, σε ένα υπέροχο και ιστορικό θέατρο, το Θέατρο Απόλλων στη Σύρο.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 21:00 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Σύρος Πολιτισμός 2021”.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την 3η συνεχή χρονιά που η παράσταση ταξιδεύει σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία νέα, δεύτερη, εκδοχή της παράστασης.

Η “Αντιγόνη” της Ομάδας Σημείο Μηδέν είναι το αποτέλεσμα πολύμηνου εργαστηρίου πάνω στην αρχαία Τραγωδία, που ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2018. Για τις ανάγκες της ερευνητικής διαδικασίας και της παράστασης δημιουργήθηκε νέα μετάφραση του έργου από τον Δημήτρη Δημητριάδη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θεατρική παράσταση πατήστε ΕΔΩ.

Ο Empneusi 107 FM σας κάνει δώρο 3 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση “Αντιγόνη” του Σοφοκλή, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και ώρα 21:00, στο Θέατρο Απόλλων στη Σύρο.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, μέχρι την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 12:00.
Καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε πολύ!
Οι νικητές είναι:
1) Αθηνά Πλήκα
2) Ρένος Ζερβός
3) Γιάννης Πελεκάνος

Συγχαρητήρια!

 

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist