Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου “Το Κουνούπι” της Ζέτης Φίτσιου

25/01/2022

Οι εκδόσεις BookLab κυκλοφορούν το θεατρικό έργο σε συγγραφή της Ζέτης Φίτσιου, «το Κουνούπι». Πρόκειται για τη ραδιοφωνική ηχητική θεατρική παράσταση που σημείωσε μια άκρως επιτυχημένη πορεία με πρωταγωνιστές τους Μυρτώ Αλικάκη και Νίκο Ψαρρά στο www.iroes.art.

Σε ένα δωμάτιο, που έχει μείνει κλειστό εδώ και καιρό, ένα ζευγάρι κοιμάται σε έναν συνεχόμενο ύπνο. Ξαφνικά ένας παράξενος θόρυβος τους ξυπνά ταράζοντας την ησυχία τους. Τρομάζουν καθώς δεν αναγνωρίζουν τι προκαλεί τον ήχο. Μόλις όμως καταλάβουν ότι είναι απλώς ένα κουνούπι, παίρνουν το πάνω χέρι και προσπαθούν να το εξαφανίσουν. Όμως το κουνούπι αντεπιτίθεται με τον χειρότερο τρόπο, αναγκάζοντάς τους να σηκωθούν επιτέλους από το κρεβάτι και να ξυπνήσουν μια και καλή από τον αδιάκοπο ύπνο τους.

Το συμβολικό αυτό έργο, μέσα από το μαύρο του χιούμορ, φέρνει μπροστά μας το θέμα της αφύπνισης του ανθρώπου, που εγκλωβισμένος στα στενά όρια της καθημερινότητας ξεχνά ακόμα και να ξυπνήσει.

Με αυτό το επίκαιρο ψυχαγωγικό έργο και με το αγαπημένο της όχημα του «λογικού παραλόγου», η Ζέτη Φίτσιου συνεχίζει να μας προσφέρει ένα πρόσφορο έδαφος για ενδοσκόπηση και προβληματισμό πάνω στην εμπειρία της σύγχρονης ζωής.

Ο Empneusi 107 FM σας κάνει δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου “Το Κουνούπι” της Ζέτης Φίτσιου από τις εκδόσεις BookLab.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, μέχρι την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 11:00. Καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε πολύ!
Οι νικητές είναι:
1) Αλεξάνδρα Κόλλια
2) Νικολέττα Γεράρδη

Συγχαρητήρια!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist