Η έμπνευση της ημέρας (Τετάρτη 16-5-2018)

16/05/2018

Φτάσαμε κιόλας στα μισά της εβδομάδας και σήμερα ευχόμαστε χρόνια πολλά στον συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή Κώστα Λειβαδά, και θυμόμαστε 5 αγαπημένα του τραγούδια!

Τον Κώστα Λειβαδά τον γνωρίσαμε πρώτη φορά ως συνθέτη και στιχουργό με το τραγούδι «Είμαι Ακόμα Ζωντανός» (Γιώργος Δημητριάδης και οι Μικροί Ήρωες, «Τεύχος Δεύτερο»), και τη συμμετοχή του στο δίσκο «Επί Πτυχίω» υπό την επιμέλεια του Θανάση Γκαϊφύλια.

Το 1997, σε ηλικία 24 χρονών, κυκλοφορεί τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κάθε Μπαλκόνι Εχει Αλλη Θέα», που περιέχει, μεταξύ άλλων, το ομώνυμο τραγούδι και το “Δειλά”. Στο δίσκο αυτό συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Γιώργο Ανδρέου, ενώ το 1998 συνεργάζεται ξανά με το Γιώργο Δημητριάδη στο δίσκο «Σαν να μην Πέρασε μια Μέρα» και γράφουν μαζί το ομότιτλο τραγούδι. Το 1999 γράφει τρία νέα τραγούδια “Πιάσε Με”, το “Παραμιλητό Μου” και τα “Λόγια της Σιωπής” για την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τα οποία περιλαμβάνονται στο δίσκο της «Αλλάζει Κάθε Που Βραδιάζει» και κάπως έτσι μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και η συνέχεια είναι γνωστή!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!

Τι παίζει τώρα;
Title
Artist