Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνία: 18/09/2019
Ώρα: 23:59
Εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/450538588886665/
Λεπτομέρειες

To 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros επιστρέφει στη Σύρο για να μας συστήσει τη νέα σοδειά της κινούμενης εικόνας, από καταξιωμένους και ανερχόμενους δημιουργούς! Η πρώτη μέρα ξεκινά σήμερα στις 10.00 το πρωί στο θέατρο Απόλλων, με την προβολή της ταινίας «Λέο Ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα», μια συναρπαστική περιπέτεια για παιδιά και εφήβους που διαγωνίζεται για το βραβείο κοινού.

Στις 19.00 μεταφερόμαστε στο Παλλάς για να δούμε ευφάνταστα τηλεοπτικά επεισόδια, βίντεο κλιπ και διαφημιστικά σποτ που διαγωνίζονται για ένα από τα βραβεία του Φεστιβάλ, ενώ στις 20.00 θα προβληθούν μικρού μήκους ταινίες από κάθε γωνιάς της γης. Όσοι  βρεθούν στην πλατεία Φοίνικα, θα πάρουν μια γερή γεύση από το φετινό Φεστιβάλ αφού από τις 19.30 έως τις 21.00 θα προβληθούν επιλεγμένες ταινίες από όλα τα τμήματα του προγράμματος.

Το Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης θα φιλοξενήσει καθόλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ την έκθεση με αφίσες Πολωνών καλλιτεχνών, εμπνευσμένες από την Ελλάδα, γιορτάζοντας έτσι τα 100 χρόνια διπλωματικής φιλίας Ελλάδας-Πολωνίας. Για τους επαγγελματίες του χώρου, από σήμερα ξεκινά στο Απόλλων και η καθιερωμένη Αγορά, το απόλυτο σημείο συνάντησης της παγκόσμιας δημιουργίας ανιμέισον.

Και βέβαια, το Animasyros επιχειρεί και φέτος να φέρει κοντά όλες τις ηλικίες με την τέχνη της εμψύχωσης μέσα από πρωτότυπα εργαστήρια! Στο πανεπιστήμιο Αιγαίου, θα γίνει εργαστήριο για ενήλικες με βασικό υλικό την πλαστελίνη, ενώ ο εισηγητής Φωκίων Ξένος και οι μαθητές γυμνασίου θα φτιάξουν σενάριο για «Το ταξίδι των μικροπλαστικών» στη θαλάσσα, μια συνεργασία με τη Aegean Rebreath.

Τέλος, η έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία θα φιλοξενήσει τα μικρά παιδιά που θα μάθουν πώς το σκίτσο «Κινείται!», μέσα από το ομώνυμο εργαστήριο.

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist