Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνία: 19/09/2019
Ώρα: 23:59
Εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/450538588886665/?event_time_id=450538595553331
Λεπτομέρειες

H δεύτερη μέρα του Animasyros ξεκινά στις 10.00 το πρωί στον κινηματογράφο Παλλάς, όπου οι μικροί μας φίλοι θα δουν τη μαγική ταινία «Το βιβλίο της Λίλας», ενώ στις 18.00 θα προβληθούν ταινίες ειδικά επιλεγμένες για αυτούς.

Από τις 16.45, θα είμαστε στο θέατρο Απόλλων για να δούμε ταινίες από το διεθνές διαγωνιστικό τμήμα, αλλά και «κατά παραγγελία» ανιμέισον, κυρίως όμως γιατί εκεί θα σηκώσει την αυλαία το Φεστιβάλ στις 20.00 με «Το αηδόνι του αυτοκράτορα» της κορυφαίας Λένας Πλάτωνος, μια εντυπωσιακή παραγωγη της Εναλλακτικής Λυρικής Σκηνής σε συνεργασία με το Animasyros. Το «Αηδόνι» θα αναμεταδίδεται ζωντανά στην πλατεία Μιαούλη, όπου και θα ακολουθήσει προβολή ταινιών από το Διεθνές Πανόραμα.

Πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα και σήμερα, όπως το περιβαλλοντικό εργαστήριο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμούπολης για Άτομα με αναπηρία, το εργαστήριο ανιμέισον για ενήλικες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και το εργαστήριο για την τρίτη ηλικία στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, όπου οι συμμετέχοντες θα πλάσουν κουλουράκια με πλαστελίνη!

Στο πανεπιστήμιο Αιγαίου, οι μαθητές γυμνασίου θα μυηθούν στο «Ταξίδι των μικροπλαστικών» και θα κατανοήσουν τη διαδρομή τη πλαστικού από τη στιγμή που κάποιος το πετάει μέχρι να καταλήξει και πάλι στο στομάχι μας, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα εξοικειωθούν με το σκίτσο, στην έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία.

Εκτός από την επίσημη έναρξη, στα χάιλαϊτ της ημέρας είναι η παρουσίαση των δράσεων κατά της θαλάσσιας ρύπανσης από τη Αegean Rebreath στις 11.00 στον κινηματογράφο Παλλάς. Η δεύτερη μέρα θα κλείσει φαντασμαγορικά με πάρτυ έναρξης που ξεκινά στις 22.30 το βράδυ στην αυλή του θεάτρου Απόλλων!

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist