Χρυσούλα Κεχαγιόγλου – Θα φέρω γύρα στους μαχαλάδες

Οικία Κυβέλη [Ερμούπολη - Σύρος]

Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνία: 30/08/2020
Ώρα: 21:30
Τοποθεσία: Οικία Κυβέλη
Διεύθυνση: Λεωνίδου 4 Ερμούπολη - Σύρος
Τηλέφωνο: 6936663082
Λεπτομέρειες

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τέσσερεις καταξιωμένοι λαϊκοί μουσικοί παρουσιάζουν τραγούδια και συνθέτες που έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένοι στην καρδιά μας, εδώ και δεκαετίες! Ένα πρόγραμμα που στόχο του έχει να μας θυμίσει τον πλούτο και την απλότητα, το φως και τη μαγεία της καθημερινής ζωή των ανθρώπων, μέσα από τραγούδια και συνθέσεις των Μ. Λοϊζου, Μ. Χατζιδάκη, Μ. Θεοδωράκη, Γ. Ζαμπέτα, Δ. Μούτση, Α. Καλδάρα, Ά. Πάνου κ.ά

Το σχήμα αποτελούν οι:
Χρυσούλα Κεχαγιόγλου– φωνή
Δημήτρης Πάντος– φωνή, κιθάρα
Παναγιώτης Μπουζέας– μπουζούκι, φωνή
Θανάσης Σοφράς– κοντραμπάσο

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει κάνει ο Δημήτρης Πάντος.

Τιμή εισόδου: 10€ απλή θέση, 12€ τραπέζι

 

Η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου έχει ένα πλούσιο βιογραφικό συνεργασιών με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Ν. Αντύπας, Λ. Νικολακοπούλου, Διονύσης Τσακνής, Μ. Μητσιάς, Μ. Πάππος, Π. Στόικος, Ν. Τατασόπουλος, Δ. Μυστακίδης, Ν. Κυπουργός κ.ά. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε φεστιβάλ folk μουσικής σε όλον τον κόσμο και συνεργάζεται επί σκηνής και δισκογραφικά με μουσικούς όπως οι Andy Irvine, Donal Lunny, Rens van der Zam, Bruce Molsky, John McSherry, Donal O’ Conor, Neill Hannah και τη συγκλονιστική ερμηνεύτρια Muireann Nic Amhlaoibh.

Ο Δημήτρης Πάντος γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι αριστούχος στα ανώτερα θεωρητικά του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, κάτοχος πτυχίου αρμονίας, αντίστιξης και φούγκας, με καθηγήτρια την Στέλλα Μακρυγιάννη.Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, συνεργάζεται με γνωστούς συνθέτες και τραγουδιστές, όπως οι Χρ. Νικολόπουλος, Μαν. Ρασούλης, Παντ. Θαλασσινός, Γ. Νταλάρας, Ορφ. Περίδης, Κώστ. Μακεδόνας, Δημ. Μπάσσης, Μελ. Κανά, Λιζ. Καλημέρη, Βασ. Σκουλάς, Γεράσ. Ανδρεάτος, Μαν. Λιδάκης, Μαρίζα Κωχ, Γιωρ. Καζαντζής, Μαιρ. Λίντα, Φωτ. Βελετσιώτη κ.α., με πλήθος παραστάσεων εντός και εκτός Ελλάδας. Παράλληλα συμμετείχε σε δισκογραφικές εκδόσεις των παραπάνω καλλιτεχνών ως ενορχηστρωτής, τραγουδιστής και μουσικός.

Ο Θανάσης Σοφράς σπούδασε κοντραμπασσο και ηλεκτρικό μπασσο στη Γαλλία. Εργάζεται επαγγελματικά ως μουσικός από τα μέσα της δεκαετίας του ‘80 και έχει συνεργαστεί δισκογραφικά, τηλεοπτικά και σε ζωντανές εμφανίσεις με σχεδόν όλους τους συνθέτες και τραγουδιστές του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού: Σ. Καζαντζίδη, Δ. Σαββόπουλο, Ε. Αρβανιτάκη, Χ. Αλεξίου, Χ. Νικολόπουλο, και πολλούς άλλους. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 250 ηχογραφήσεις δίσκων και είναι 24 χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Νταλάρα.

Ο Παναγιώτης Μπουζέας γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, συνεργάζεται δισκογραφικά και επί σκηνής με γνωστούς συνθέτες και τραγουδιστές, όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Σταυριανός, ο Μαν. Ρασούλης, Λίνος Κόκκοτος, ο Πέτρος Δουρδουμπάκης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Αφεντούλα Ραζέλη, κ.α., με πλήθος παραστάσεων εντός και εκτός Ελλάδας.

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist