Ο Κώστας Χατζής στην Τήνο

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΕΝΑΡΔΑΔΟΥ

Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνία: 04/08/2018
Ώρα: 21:30
Τοποθεσία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΕΝΑΡΔΑΔΟΥ
Διεύθυνση: ΤΗΝΟΣ
Λεπτομέρειες

Εικόνες από το χθες και το… σήμερα

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό – μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του – όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.

Με το άκουσμα των στίχων «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει,…» λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Ο Κώστας Χατζής παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα στον χρόνο και υπόσχεται πως με τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων αλλά και της μουσικής των τραγουδιών του που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή, θα μας «θυμίσει» ποιοι είμαστε και πώς να ονειρευόμαστε βλέποντας την… γη σαν ζωγραφιά από ψηλά!

Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Παγιατης Γιώργος: Πιάνο – Πλήκτρα
Αλεξόπουλος Χρήστος: Ντραμς
Πελελης Πολύκλειτος: Μπάσο
Σαριτζιωτης Ρήγας: Σαξόφωνο & Φλάουτο
Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10 & 12 ΕΥΡΩ (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ/ ΤΑΜΕΙΟ)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ «ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ», ΓΡΑΦΕΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝΟΥ, WIND ΤΗΝΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΡΙ ΤΗΝΟΣ

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist