Θοδωρης Κοτονιάς “Ο Ανθός της ερήμου” στο Θέατρο Απόλλων

Θέατρο Απόλλων [Ερμούπολη - Σύρος]

Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνία: 24/04/2019
Ώρα: 21:00
Τοποθεσία: Θέατρο Απόλλων
Διεύθυνση: Πλατεία Βαρδάκα Ερμούπολη - Σύρος
Τηλέφωνο: 22810 85192
Website: http://apollontheater.gr/homepage-2/
Εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/436545960450358/
Λεπτομέρειες

Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς μας παρουσιάζει την Μ. Εβδομάδα, την άκρως μυσταγωγική μουσική παράσταση “Ο ανθός της ερήμου”.

Ο Θοδωρής Κοτονιάς με το μονάδικό του ύφος συνθετικής γραφής και ερμηνείας, που συναντάει τις φόρμες του παραδοσιακού ήχου και το λυρισμό της μπαλάντας μέσα από ροκ διαθέσεις, στην πολυετή μουσική του πορεία, έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου.

Αυτή την ατμοσφαιρική εμπειρία θα την δημιουργήσει μαζί με την Χριστίνα Μαρία Λαζάρου, μία από τις πιο εκφραστικές ερμηνεύτριες, παρουσιάζοντας μας την δική τους εκδοχής για την Εβδομάδα των Παθών.

Στη κιθάρα, ο εξαιρετικός Βασίλης Κετεντζόγλου, θα μας ταξιδέψει μέσα από ντελικάτες εναλλαγές μουσικού ύφους και ηχοχρωμάτων.

Μουσική, ποίηση, αφήγηση…τραγούδια του Θοδωρή Κοτονιά και άλλων συνθετών με μουσικές από όλο το κόσμο περιπλέκονται με μία μυστική “συζήτηση” Φωτισμένων Δασκάλων, φιλοσόφων και ποιητών για το αγκάθινο μονοπάτι της Αγάπης….

Από τον Οδυσσέα Ελύτη, τον Τάσο Λειβαδίτη, και τον Νίκο Καζαντζάκη… μέχρι τον Τζελαλαντίν Ρουμί. Και από τον Μάνο Χατζηδάκη μέχρι τον leonard Cohen, τον Peter hammill, και τον Ian Curtis….

Τιμή εισιτηρίου: 12€ πλατεία και θεωρεία ισογείου| 11€ Α΄όροφος | 10€ Β΄όροφος | 8 € εξώστης

Αγορά εισιτηρίων: http://www.ticketservices.gr/ και στα ταμεία του θεάτρου

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2281 085192


Τοποθεσία

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist