20 χρόνια ΝΤΠ στην Έπαυλη Τσιροπινά με full band!

Έπαυλη Τσιροπινά [ΣΥΡΟΣ]

Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνία: 02/08/2019
Ώρα: 21:30
Τοποθεσία: Έπαυλη Τσιροπινά
Διεύθυνση: ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΣΥΡΟΣ
Εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/333431647365551/
Λεπτομέρειες

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 21:30, οι δύο φίλοι που ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία από την Ερμούπολη της Σύρου και καθώς περνούσε ο καιρός έφτασαν πλέον να είναι το μακροβιότερο hip hop συγκρότημα της ελληνικής επαρχίας, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια τους όπως αρμόζει, με ένα μεγάλο επετειακό live.

Από το 1998 μέχρι σήμερα η Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ΝΤΠ έχει κάνει περισσότερες από 350 ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και έχει συνεργαστεί είτε ως συγκρότημα και είτε ως solo καλλιτέχνες (Λάγνης & Ιωσήφ ΝΤΠ & Βίοι Παράλληλοι) με κορυφαία ονόματα του χώρου όπως: Γιάννης Κότσιρας, Ψαραντώνης, Λίνα Νικολακοπούλου, Νίκος Κυπουργός & Ορχήστρα των Κυκλάδων, Απόστολος Ρίζος, Σπύρος Γραμμένος, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Stavento, Στεφανία Γουλιώτη κτλ, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο το κοινό τους, πέρα από τα όρια του hip hop.

Τα 20 αυτά χρόνια δημιουργίας, ταλαιπωρίας και τέχνης θα παρουσιαστούν μέσα από hip hop φόρμες, με επιρροές από Funk, Blues, Rock ακόμα και έντεχνη ελληνική μουσική, αλλά και πολύ χιούμορ. Εκεί θα ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο και θα ξαναζήσουμε σε ένα εκπληκτικό live όλες τις στιγμές που έχουμε αναπόφευκτα συνδέσει με τα κομμάτια τους αυτά τα χρόνια.

Στο πλευρό τους θα έχουν όλους τους ανθρώπους που τους συντροφεύσαν στην μουσική τους πορεία, από την πρώτη diy κασέτα μέχρι το δίσκο από Sony Music “Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν”, από την πρώτη συναυλία στο ιστορικό Rodeo το 2001 μέχρι το Ηρώδειο και ακόμα παραπέρα! Καλεσμένοι των ΝΤΠ. θα είναι οι: Μαρία Κουσουλάκου, Ευτυχία Πανοπούλου, Πάρις Ξυνταριανός, Μαίρη Γκούβρα και στα decks ο Jaman.

Το συγκρότημα των ΝΤΠ. απαρτίζεται από τους:
Φωνές: Χρήστος Πανοηλίας & Ιωσήφ Πρίντεζης
Κιθάρες : Πάνος Καλκάνας
Μπάσο : Σπύρος Βαλκανιώτης
Πλήκτρα : Θάνος Καραγιάννης
Τύμπανα – λούπες : Ντένις Παναγιωτίδης

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση για 2 επετειακά μπλουζάκια ΝΤΠ κάντε κλικ εδώ.

Είσοδος ελεύθερη

Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | www.ActionEsti.gr
Υπό την αιγίδα του δήμου Σύρου – Ερμούπολης


Τοποθεσία

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist