Πάνος Παπαϊωάννου και Χρυσόστομος Καραντωνίου στην μπουάτ «Απανεμιά» στην Πλάκα

«Απανεμιά» [Αθήνα]

Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνία: 24/10/2019
Ώρα: 22:00
Τοποθεσία: «Απανεμιά»
Διεύθυνση: Θόλου 4 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3248580
Εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/467331127207767/
Λεπτομέρειες

Ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου μας προσκαλούν τις Πέμπτες του Οκτώβρη στην ιστορική μπουάτ «Απανεμιά» στην Πλάκα.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου
Καλεσμένος ο Μπάμπης Στόκας

Σε ένα χώρο που οι τοίχοι του είναι ποτισμένοι με πολλή μουσική και τραγούδι, ιστορία και αναμνήσεις, οι δυο καλλιτέχνες επέλεξαν να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα, με κύριο άξονα το ήδη γνωστό και αγαπημένο υλικό τους καθώς και διασκευές για μια κιθάρα και φωνή αλλά και λαϊκά, μπαλάντες και τραγούδια που θα μας προκαλέσουν να συμμετέχουμε, να διασκεδάσουμε και να σιγοτραγουδήσουμε παρέα.

Θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους δίσκους τους “Ο χορός των ημερών” και “Τα φώτα στην πλατεία” σε στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, αλλά και νέα τους τραγούδια σε στίχους Νίκου Μωραΐτη από το δίσκο “Του κόσμου αυτό το κάτι” σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου που έχουν ερμηνεύσει καταξιωμένοι καλλιτέχνες (Γ. Νταλάρας, Μ. Λιδάκης, Μ. Μητσιάς, Ε. Αρβανιτάκη, Μ. Στόκας κ.α.) καθώς και νέα τραγούδια του Χρυσόστομου Καραντωνίου με τον Μανώλη Λιδάκη σε στίχους Κώστα Φασουλά.

Κάθε Πέμπτη, θα συμπράττουν με αγαπημένους καλλιτέχνες με τους οποίους έχουν συνεργαστεί ή συναντηθεί στην πολύχρονη πορεία τους.

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, μαζί τους επί σκηνής ο Μπάμπης Στόκας.

Μαζί τους ο Ζαχαρίας Γερασκλής στο μπουζούκι.

Info:
Πέμπτες 10, 17, 24 και 31 Οκτωβρίου
Είσοδος: 10 € με ποτό

Artwork: Petros Paraschis
Photos: Kostas Scrom, George Spanos


Τοποθεσία

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist