Stray Art Festival 2018!

Αθλητικό Κέντρο "Δημήτριος Βικέλας" [Ερμούπολη - Σύρος]

Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνία: 21/09/2018
Ώρα: 14:00
Τοποθεσία: Αθλητικό Κέντρο "Δημήτριος Βικέλας"
Διεύθυνση: Ερμούπολη - Σύρος
Εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/530116260760159/
Λεπτομέρειες

To 2o Stray Art Festival καταφθάνει σε καλοκαιρινές αποχρώσεις στις 21 με 23 Σεπτεμβρίου 2018 και σας καλεί να περιπλανηθείτε στα στενάκια της Ερμούπολης με μοναδικά εφόδια το κέφι και την διάθεση σας για γιορτή και εξερεύνηση. Περισσότεροι από 80 προσκεκλημένοι, από καλλιτέχνες της street art μέχρι μουσικοί και performers έρχονται να γιορτάσουν την κουλτούρα του δρόμου.

Πυρήνας της περιπλανώμενης αυτής γιορτής οι τοιχογραφίες, που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Δημήτριος Βικέλας”. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την διαδικασία φιλοτέχνησης των τοιχογραφιών και να γευτούν έτσι ένα κομμάτι της εμπειριας της street art. Στον ίδιο χώρο θα συναντήσετε μουσικούς, performers, ηθοποιούς, djs και πολλούς ακόμα strayers που θα παρουσιάζουν με ενθουσιασμό και ανεβασμενη διαθεση την δουλειά τους. Ταυτόχρονα ο αέρας θα μοσχοβολά απο εκλεκτά εδέσματα και θα βρείτε ιδιαίτερα κοκτέιλ μοναδικά επιλεγμένα για “περιπλανώμενους”.

Ένα τριήμερο γεμάτο δρώμενα, με πολλή μουσική και χορό, νησιώτικη αύρα και μερόνυχτα που θα αποτελέσουν αφορμή για την δημιουργία έντονων αναμνήσεων από το νησί της Σύρου. Με σύμβολο την πλαστική καρέκλα, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι όλων των καλοκαιριών μας, σας υποσχόμαστε ότι θα απολαύσετε μοναδικά δρώμενα στην καρδιά των Κυκλάδων.

Κατα τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την διαδικασία φιλοτέχνησης των τοιχογραφιών και να γευτούν έτσι ένα κομμάτι της εμπειριας της Street Art.

Στόχος του φεστιβάλ η παντρειά παραδοσιακού και μοντέρνου, η μίξη ξένης και ελληνικής κουλτούρας. Ακόμα, η ελεύθερη δημιουργία και έκφραση μέσα από δράσεις και δρώμενα εμπνευσμένα τόσο από νησιώτικα παραδοσιακά στοιχεία όσο και από την κουλτούρα του δρόμου. Καλλιτέχνες και νέοι που δεν διστάζουν να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν νέες μορφές έκφρασης και δεσμούς με το παρελθόν που μπορούν να αποτελέσουν δίοδο για καινούργιες κατευθύνσεις στην Τέχνη και τον πολιτισμό.

Το φεστιβάλ οργανώνεται με πρωτοβουλία της ομάδας φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, με την ονομασία “Σπινθήρας” και τον Ούριο Άνεμο, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και την Urban Act και τέλος, τελείται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Στις 21 με 23 Σεπτεμβρίου είστε όλοι καλεσμένοι στην γιορτή που επαναπροσδιορίζει τη σύνδεση του μοντέρνου με το παραδοσιακό με φόντο το νησί της Σύρου.  Σας περιμένουμε να περιπλανηθούμε μαζί! #stRaytuned

sᴛʀᴇᴇᴛ ᴀʀᴛɪsᴛs
Apset
Γιώργος Φρο
Gera
Achilles
Really? Team
Same84
Kez
DEM
Nikolaos A Tsounakas
Skitsofrenis
Hambas
Onebran
AIVA
+ᴍᴏʀᴇ ᴛʙᴀ

ᴍᴜsɪᴄɪᴀɴs
The BuzzDealers
Konops & Larry_
Sailor’s Daughter
Elephant Phinix
The Noise Figures
Stiko
Blame Canada
Αντέντι / Antenti
Lucien Dubazz & Bredda Ahmed Ali
Puta Volcano
nikolas gale
Lip Forensics
Το Μυστικό Μπουζούκι
FRO [ Γιώργος Φρο ]
Μουσικές Συναντήσεις Λαϊκών Πνευστών Νοτίου Αιγαίου

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist