Βασίλης Πετρίδης & Γκαϊλέ – «Δανεικά και κλεμμένα» (Παρουσίαση δίσκου)

Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνία: 01/04/2018
Λεπτομέρειες

Μετά από 5 χρόνια δημιουργικού πειραματισμού και με τα “Δανεικά και Κλεμμένα” πλέον στις βαλίτσες μας, κατηφορίζουμε για μία και μοναδική παρουσίαση δίσκου, στην Αθήνα.

Με την υποστήριξη του Θανάση Παπακωνσταντίνου κυκλοφορήσαμε από τον Σεπτέμβριο του 2017 έναν δίσκο που περιέχει όλους τους ήχους που αγαπάμε: το παραδοσιακό, το ρεμπέτικο, τον έντεχνο ήχο και τη ροκ μουσική. Κάτω από τη σκέπη της εταιρίας παραγωγής ΑΧΟΣ, δώσαμε στο κοινό έναν δίσκο που πηγαίνει αυτήν την πολυφωνία ένα βήμα παραπέρα.

Με κύριο κορμό μια επταμελή μουσική φιλία, από τη Θεσσαλονίκη, έχουμε στο ενεργητικό μας ζωντανές εμφανίσεις σε δεκάδες μεγάλα φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Ενώ, τραγούδια όπως το “Φέρνω τα Πέρατα Κοντά”, έχουν ήδη αγαπηθεί πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους μέσω του ραδιοφώνου και του διαδικτύου.

Τα “Δανεικά και Κλεμμένα” είναι ένας φρέσκος δίσκος που φιλοδοξεί να παρασύρει τον έντεχνο ήχο σε ακραίες εξάψεις και μοναχικά μονοπάτια.

Μαζί μας, σε αυτήν την μαγική βραδιά, θα έχουμε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα της Αθήνας, τους Usurum και τον Γιάννη Διονυσίου που μας χάρισε τη φωνή του στη «Φροσούλα» και στο «Φέρνω τα Πέρατα Κοντά», δύο από τα τραγούδια του δίσκου μας.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Κυριακή, 1 Απριλίου 2018, στο ΙΛΙΟΝ plus.

Xρήσιμα links:
Facebook: facebook.com/petridesvasiles
Event link: goo.gl/YLJ48r

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist