Γιάννης Μαθές – “Μισό λεπτό να ερωτευτώ” (Νέο τραγούδι)

03/05/2018

Λίγο πριν τις εμφανίσεις του στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» αλλά και τις συναυλίες του σε επιλεκτικούς χώρους ανά την Ελλάδα, ο Γιάννης Μαθές κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μισό λεπτό να ερωτευτώ», σε μουσική και ενορχήστρωση δική του και σε στίχους του Μάνου Σαγκρή, μέσα από το album «Ανήλικο» και τις Εκδόσεις Μικρή Άρκτος.

Μουσικά συνδυάζει με απλότητα και πρωτοτυπία το blues με το λαϊκό χρώμα, αφού η τρομπέτα συναντάει το μπαγλαμά και η ρυθμικότητα, την εκφραστική φωνή του Γιάννη Μαθέ.

Σημείωμα δημιουργών: Το “Μισό λεπτό να ερωτευτώ” γράφτηκε στο δρόμο, δίπλα σε μια από τις τελευταίες αλάνες και μέσα από πολλές φωνές, φασαρίες και.. ιστορίες. Είναι ένα τραγούδι που αγαπάμε ιδιαίτερα να παίζουμε γιατί “παίζει” μαζί μας κι αυτό. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε τη γνώμη σας αλλα και την πολύτιμη υποστήριξή σας στην επικοινωνία του. Καλή ακρόαση!

Την ατμόσφαιρα του τραγουδιού συμπληρώνει το ευρηματικό lyric video που επιμελήθηκε ο Μάνος Σαγκρής, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist