Μαρίζα Ρίζου – “Ας γελάμε συχνά” (Νέο single & video clip)

18/04/2018

Στη μέση μιας εξαιρετικά δημιουργικής και επιτυχημένης χρονιάς, με τα live της να αποκτούν -από στόμα σε στόμα- όλο και περισσότερη δύναμη και να γίνονται το ένα μετά το άλλο sold out, η Μαρίζα Ρίζου δε θα μπορούσε να υποδεχθεί την άνοιξη με έναν μη αισιόδοξο τίτλο για τη νέα της δισκογραφική κίνηση.
Για πρώτη φορά συνεργάζεται με τον Κωστή Μαραβέγια και όπως θα περίμενε κανείς, το τραγούδι τους «Ας γελάμε συχνά» είναι ξεκάθαρα παιδί δύο τραγουδοποιών με κοινή κλίση στη χρωματιστή πλευρά της ζωής και της μουσικής.
Αλλάζοντας παράλληλα τον ήχο της, με παραγωγό τον Ρένο Παπασταύρο, η Μαρίζα μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, μιας και το τραγούδι αυτό αποτελεί φωτεινό προπομπό του τρίτου προσωπικού της άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τη Feelgood Records.

“Ας περνάμε καλά, Ας Γελάμε Συχνά, δεν πειράζει που δεν ξέρουμε τα πάντα…
Αν πετάει η ψυχή, θα ναι ευχή και γιορτή κι εμείς νέοι και μετά τα 40…”

Το video clip σκηνοθέτησε ο Άρης Γεωργίου, ενώ το τραγούδι θα παιχτεί πρώτη φορά live τα Σάββατα 5, 12 & 19 Μαΐου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, όπου η Μαρίζα θα επιστρέψει επαναλαμβάνοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις του Φεβρουαρίου.

Ερμηνεία: Μαρίζα Ρίζου
Τίτλος: Ας γελάμε συχνά
Μουσική: Κωστής Μαραβέγιας
Στίχοι: Μαρίζα Ρίζου
Παραγωγή-ενορχήστρωση: Ρένος Παπασταύρος,
Μίξη-mastering: Γρηγόρης Γαλάνης
Επιμέλεια Παραγωγής: Μαρίζα Ρίζου
Ενορχήστρωση πνευστών & εγχόρδων: Δημήτρης Σιάμπος
Βιολί: Δημήτρης Κουζής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Τρομπέτα: Βαγγέλης Κατσαρέλης
Τρομπόνι: Δημήτρης Σταρίδας
Τύμπανα: Χρήστος Παπασταύρος

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist