Θανάσης Παπακωνσταντίνου – “Με στόμα που γελά”

15/02/2018

Κυκλοφόρησε ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος του Θανάση Παπακωνσταντίνου“Με στόμα που γελά”, με ερμηνευτή τον Σωκράτη Μάλαμα.

Ο ίδιος ο δημιουργός γράφει:

“Στο εξώφυλλο δύο δέντρα, δυό πίδακες κυτταρίνης. Παραπομπή στο δίσκο του 1995 «Στην Ανδρομέδα και στη γη», όπου είχαμε την πρώτη εκτεταμένη συνεργασία με τον Σωκράτη. Έκτοτε, άλλες φορές λιγότερο κι άλλες περισσότερο, συνεχίσαμε να τροφοδοτούμε την εκλεκτική συγγένεια, που διατρέχει τις προσωπικότητές μας, με τραγούδια. Και φτάσαμε, αισίως, στον Φεβρουάριο του 2018, όπου, «με στόμα που γελά», σας παρουσιάζουμε την πιο ολοκληρωμένη συνεργασία μας, η οποία έλαβε χώρα στο νέο στούντιο ηχογραφήσεων «Αχός» , που έφτιαξα στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς του νομού Λάρισας.
Δώδεκα ερμηνείες ο Σωκράτης και μία -για μαγάρισμα- ο υποφαινόμενος.
Τα τραγούδια δεν μιλάνε για το εύκολο και συμβατικό γέλιο αλλά για εκείνο το βαθύ, ανεξέλεγκτο γέλιο που σε τραντάζει. Αυτό που μοιάζει με την αίσθηση του θανάτου, που επίσης σε τραντάζει και είναι ανεξέλεγκτος.
Αν, μετά από αυτό, έχετε το κουράγιο να αγοράσετε τον δίσκο ακτίνας (cd) ή να κατεβάσετε μεμονωμένα κομμάτια (ή το όλον) από τις διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες, όπως και από την ιστοσελίδα thanasispapakonstantinou.gr, εμείς μόνο χαρά θα νιώσουμε.

Ο Μεταξοχωρίου και περιχώρων
Θανάσης Παπακωνσταντίνου”

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το δίσκο εδώ:


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist