Περικλής Μπισκίνης – «Στο σαλόνι μιας κυρίας» (Videoclip)

28/02/2018

Ο Περικλής Μπισκίνης, ένας καλλιτέχνης ανατρεπτικός και εκκεντρικός, με εντυπωσιακές μουσικές σπουδές και ενδιαφέρουσες συνεργασίες, μας παρουσιάζει το videoclip του τραγουδιού “Στο σαλόνι μιας κυρίας”, από τον δεύτερο προσωπικό δίσκο του, με τίτλο «Μάντρας». 

Το album αυτό, περιέχει δώδεκα τραγούδια σε σύνθεση του Περικλή, που το καθένα είναι μια ξεχωριστή ιστορία αλλά με αφετηρία και προορισμό τον ίδιο άνθρωπο και το προσωπικό του ταξίδι σε σχέση με τον εαυτό του και την κοινωνία. Συμμετέχουν και διάφοροι στιχουργοί όπως, Νίκος Κολλάρος, Μεταξία Δρογώση, Γιώργος Μετύλιας και Γεωργία Παπαδοπούλου, καθώς και ο Tiny Jackal που συμμετέχει στο «Αργά Δειλά» με τις ρίμες του, καθώς και πληθώρα ταλαντούχων μουσικών!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων λέει για το δίσκο:

«Μάντρας»: μια ινδική λέξη που σημαίνει, ο ήχος που διαμορφώνει το νου. Μετά την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά, «Πλαστελίνη», που χαρακτηριστικό της είναι ο εύπλαστος μουσικός χαρακτήρας και η μίξη διαφόρων μουσικών στυλ πάνω σε ελληνικό στίχο, παρουσιάζω την δεύτερη δισκογραφική μου δουλειά με τίτλο «Μάντρας». Ακόμα ένα μουσικό ταξίδι σε διαφορά στυλ όπως Reggae, Funk, Jazz, Swing, Rock, Noise παντρεμένα με καυστικό κοινωνικό στίχο.”

Δείτε το videoclip του τραγουδιού “Στο σαλόνι μιας κυρίας” εδώ:

Μουσική: Περικλής Μπισκίνης
Στιχοι: Μεταξία Δρογώση
Σκηνοθεσία – Μοντάζ: Λάμπρος Γεωργόπουλος
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Καραΐσκός

Κυκλοφορεί από την Final Touch!

Ο Περικλής Μπισκίνης μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους θα εμφανιστεί στο Club του Σταυρού του Νότου, στις 4 Μαρτιου στις 21:00. Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist