ΠΥΞ ΛΑΞ – Δύο νέα singles από το νέο τους άλμπουμ

18/04/2018

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Νο1 ροκ ελληνικού συγκροτήματος όλων των εποχών στο ΟΑΚΑ, ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας προσφέρουν ένα μουσικό δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο τους που αποτελεί τη συνέχεια μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας!
Με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων, sold out εμφανίσεων και το μεγαλύτερο tour στην ιστορία της χώρας, οι Πυξ Λαξ καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα πιο δημοφιλή ροκ συγκροτήματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Στη συλλογή των επιτυχιών τους έρχονται να προστεθούν τα ολοκαίνουργια τραγούδια «Τα Καταφέραμε» και «Ένα γράμμα μόνο», ενώ επανασυστήνεται ο πρώτος προπομπός της νέας δουλειάς «Απ’ Την Αρχή» .
Σε στίχους και μουσική Μπάμπη Στόκα και Φίλιππου Πλιάτσικα αντίστοιχα, τα δύο νέα singles, που κυκλοφορούν από την Panik Oxygen, συνεχίζουν τη μουσική ιστορία δεκάδων επιτυχιών του θρυλικού γκρουπ. Εξελίσσοντας το ηχόχρωμα που τους καθιέρωσε, οι Πυξ Λαξ, πατάνε το play στο μουσικό ταξίδι τους για να θυμίσουν σε παλιούς και νέους πως είναι να χάνεσαι μέσα στην ακρόαση ενός ολοκληρωμένου δίσκου.

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist