Τα «Χρώματα» του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

27/06/2018

Το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 και ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Τα «Χρώματα» είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς μελών από όλες τις ομάδες μουσικής του Προγράμματος.

«Οι Ομάδες Μουσικής ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ενωθήκαμε θέλοντας να εκφράσουμε και να μοιραστούμε τις κοινές εμπειρίες της πορείας μας. Η μουσική είναι ο δικός μας τρόπος να μιλήσουμε για την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλλη-λεγγύη, αλλά και τη διαφορετικότητα, έννοιες που μας ενώνουν.

Στη διαδρομή αυτή επιλέξαμε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και συνδυάζουν τα χρώματα της λαϊκής παράδοσης, της σύγχρονης μελοποιημένης ποίησης και της ροκ διάθεσης που μας χαρακτηρίζει. Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ταξίδι και να βρείτε ένα σημείο να ακουμπήσετε ένα δικό σας κομμάτι.

Παράλληλα με την ακρόαση, σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία αυτού του ταξιδιού…»

Στα «ΧΡΩΜΑΤΑ» οι Ομάδες Μουσικής ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ερμηνεύουν, μεταξύ άλλων, τον «ΛΥΧΝΟ ΤΟΥ ΑΛΑΔΙΝΟΥ» (Θάνος Μικρούτσικος – Νίκος Καββαδίας), «ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ» (Μίκης Θεοδωράκης – Μάνος Ελευθερίου), τα παραδοσιακά «ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ» και «ΓΚΕΛ ΑΜΑΝ», καθώς και 3 τραγούδια δημιουργίας τους.

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, την Τρίτη 26 Ιουνίου, το άλμπουμ κυκλοφορεί από την MLK σε όλα τα καταστήματα δίσκων.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist