Δημήτρης Μητροπάνος – Κρυφά 2

06/05/2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ

ΚΡΥΦΑ 2

ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Δημήτρης Μητροπάνος - Ανέκδοτες Ζωντανές Ηχογραφήσεις

Δημήτρης Μητροπάνος – Κρυφά 2

Φέτος, στις 17 Απρίλη συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την αιφνίδια απώλεια του Δημήτρη Μητροπάνου. Μια εξέχουσα καλλιτεχνική προσωπικότητα και μια σπάνια ανθρώπινη ύπαρξη. Όλα αυτά τα χρόνια η παρουσία του ήταν συνεχής μέσα από τις ηχογραφήσεις του και τις μαγνητοσκοπημένες εμφανίσεις του. Η ανταπόκριση του κοινού μοναδική.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν έπαψαν ποτέ να μεταδίδουν τα τραγούδια του. Ο τύπος και η τηλεόραση αφιέρωναν στο έργο και την διαδρομή του εκτενή θέματα. Άξιοι συνάδελφοι του ερμήνευαν τα τραγούδια του σε συναυλίες τους.

Η MINOS EMI/UNIVERSAL, τιμώντας τη μνήμη του και με απόλυτο σεβασμό στο ρεπερτόριο του, κυκλοφορεί σε φυσική και ψηφιακή μορφή ένα διπλό cd με 22 τραγούδια σπουδαίων δημιουργών:

Γιάννης Μαρκόπουλος
Μίκης Θεοδωράκης
Απόστολος Καλδάρας
Διονύσης Σαββόπουλος
Χρήστος Λεοντής
Μάνος Λοϊζος και άλλοι

Ηχογραφήσεις από ζωντανές του εμφανίσεις ανέκδοτες μέχρι σήμερα.

Το υλικό αυτό παραχωρήθηκε από τον στενό του συνεργάτη και ηχολήπτη του από το 1988 Δημήτρη Ευαγγελάτο, ο οποίος ανέλαβε και την επεξεργασία του ήχου. Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος ηχογραφούσε όλα αυτά τα χρόνια κάθε εμφάνιση του καλλιτέχνη, τις περισσότερες φορές χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, για αρχειακούς λόγους. Το 2014 πολλές από αυτές τις ηχογραφήσεις εκδόθηκαν σε μία πενταπλή συλλεκτική κασετίνα από την MINOS EMI/UNIVERSAL με συνοδεία ένα βιβλίο αφιερωμένο στον «Δημήτρη» από τον Ευθύμη Φιλίππου και γενικό τίτλο ΚΡΥΦΑ.

Σήμερα, επιλέγοντας από αυτόν τον καταγεγραμμένο θησαυρό είκοσι δύο νέες ανέκδοτες ηχογραφήσεις, τραγούδια που αγαπούσε ιδιαίτερα ο ίδιος, κυκλοφορεί αυτό το ανεκτίμητο ντοκουμέντο «ΚΡΥΦΑ 2».

Ακούστε όλα τα τραγούδια του album ΚΡΥΦΑ 2 στο YouTube:

Βρείτε εδώ όλα τα τραγούδια του album Δημήτρης Μητροπάνος – Κρυφά 2 στα ψηφιακά καταστήματα και στις streaming υπηρεσίες:

Χορηγός επικοινωνίας: ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Ακολουθήστε τoν Δημήτρη Μητροπάνο στα Social Media:

Facebook

Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist