Πέτρος Βαγιόπουλος & ΣΟΥΑΡέ ft. Ορφέας Περίδης – «Καλημέρα» | Νέο τραγούδι

29/06/2020

Ο Πέτρος Βαγιόπουλος συνεργάζεται με τον Ορφέα Περίδη και τους ΣΟΥΑΡέ δημιουργώντας το νέο του τραγούδι με τίτλο «Καλημέρα», που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Ο Πέτρος Βαγιόπουλος και ο Ορφέας Περίδης έχουν ιστορία πολύ επιτυχημένων συνεργασιών. Συνεργάστηκαν στο «Βαλς» (1997) και στα «Ρώσικά μου μάτια» (2000) και τα δύο σε στίχους του αξέχαστου Μανώλη Ρασούλη και τα δύο έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Τώρα στο τραγούδι «Καλημέρα» συμπράττουν με το αξιόλογο σχήμα «ΣΟΥΑΡέ» και την ταλαντούχα πρωτοεμφανιζόμενη στιχουργό και επί χρόνια συνεργάτιδα του Πέτρου Βαγιόπουλου, Μερόπη Γραμμένου.

Οι ΣΟΥΑΡέ είναι οι: Αλκαίος Σουγιούλ (εγγονός του μεγάλου Μιχάλη Σουγιούλ), ο Γιάννης Δάφνος, ο Λευτέρης Βαϊόπουλος (γιος του Πέτρου). ο Μιχάλης Δάρμας και ο Κώστας Σπυράτος.

Το τραγούδι «Καλημέρα» είναι ένα ορμητικά αισιόδοξο τραγούδι, γραμμένο από έναν μετρ του είδους, όπως είναι ο Πέτρος Βαγιόπουλος. Είναι μία αφύπνιση από τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε, μία υπόμνηση ότι η ζωή πάει μπροστά και έχουμε πολλούς λόγους, εμείς οι εραστές της, να ελπίζουμε ότι θα γίνει καλύτερη. Οι ερμηνείες του Πέτρου Βαγιόπουλου, του Ορφέα Περίδη και των ΣΟΥΑΡέ ανταποκρίνονται απόλυτα στη χαρούμενη ατμόσφαιρα του τραγουδιού, έχουν μία διάθεση «παιγνιώδη» και τις συνοδεύει ένα αδιόρατο χαμόγελο. Το τραγούδι «Καλημέρα» είναι ιδανικό για να συνοδεύσει τις θερινές μας αποδράσεις, να δώσει ένα τόνο ανεμελιάς στην καθημερινότητά μας και να τραγουδηθεί στις βραδινές αμέριμνες συναθροίσεις μας. Oπτικοποιήθηκε όμορφα από τον Γιάννη Δάφνο που ακολούθησε με τις εικόνες του ιδανικά το ρυθμό και τη διάθεσή του.

Το τραγούδι «Καλημέρα» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

«Καλημέρα»
Μουσική: Πέτρος Βαγιόπουλος
Στίχοι: Μερόπη Γραμμένου
Ερμηνεία: ΣΟΥΑΡέ- Πέτρος Βαγιόπουλος – Ορφέας Περίδης

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Λευτέρης Βαϊόπουλος, κιθάρες, φωνή
Μιχάλης Δάρμας, κοντραμπάσο
Γιάννης Δάφνος, πιάνο, φωνή
Αλκαίος Σουγιούλ, μπουζούκι, μαντολίνο, φωνή
Κώστας Σπυράτος, κρουστά

Συμμετέχει, Alejandro Diaz, Siku (Zampona)
Ενορχήστρωση, Πέτρος Βαγιόπουλος
Ηχοληψία, mixing, Αλκαίος Σουγιούλ
Mastering, Αντώνης Τζώρτζης
Λήψη, μοντάζ βίντεο, Γιάννης Δάφνος
Χορός, Λυδία Δάφνου
Παραγωγή, ΣΟΥΑΡέ


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist