Ο Monsieur Minimal επιστρέφει στο Gazarte

07/03/2023

Ο Monsieur​ Minimal επιστρέφει στο Roof Stage του Gazarte, ανανεωμένος και με ένα μαγευτικό νέο single, με τον τίτλο Desert in your eyes, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου από την Mo.Mi.Records.
Με την vintage dream-pop πάντα να βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου τα τελευταία χρόνια, ο μονίμως επίκαιρος Monsieur Minimal είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που έχει καταφέρει σε κάθε του νέο δίσκο να αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής χωρίς να φοβάται να πειραματιστεί σε νέα μονοπάτια… και με κάποιο μαγικό τρόπο να το κάνει πάντα με επιτυχία!

Την Παρασκευές 10 Μαρτίου & 7 Απριλίου, ο Monsieur Minimal θα μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν γεμάτο με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του.

Ένα σύμπαν γεμάτο Love Stories, Πάστα Φλώρες, Αγκαλιές, και όλες τις αγαπημένες “Easteriκες” επιτυχίες του.

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Ώρα έναρξης: 22:00

Ο Monsieur Minimal μας παρουσιάζει το νέο του αγγλόφωνο τραγούδι και βίντεο με τον τίτλο “Desert in your eyes”.

Το Desert in your eyes είναι προάγγελος ενος νέου άλμπουμ που δουλεύεται κι αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2023. Μουσικά, πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό, vintage, soft rock τραγούδι δοσμένο πάντα μέσα από τo μοναδικό ποπ φίλτρο του Μonsieur Μinimal.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό βίντεο το οποίο απεικονίζει την ιστορία ενός ζευγαριού το οποίο, ακροβατεί μέσα σε μια σχέση όπου τελικά η αγάπη και μόνο, δεν αρκεί για το πολυπόθητο happy end.
Το βίντεο είναι σε σκηνοθεσία Δημήτρη Συλβέστρου, γυρισμένο στην γενέτειρα του καλλιτέχνη, στις όχθες του ποταμού Λουδία στα Γιαννιτσά και πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή και την βοήθεια πολλών φίλων του καλλιτέχνη.
Όταν όλα τελειώσουν η έρημος θα μας περιμένει.

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist