“Ποιος θα καταφέρει να εξιχνιάσει την μυστηριώδη υπόθεση του κ.Κουρσίδη;”

20/01/2023

7ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού στη Σύρο
12-19 Φεβρουαρίου 2023

Με φωνές, γέλια, παιχνίδι, ανεμελιά, μυστήριο και μπόλικη λουκουμόσκονη θα βρεθούμε όλοι μαζί ξανά από κοντά στο «7ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού»!

Η ομάδα της Λουκουμόσκονης ετοιμάζει πυρετωδώς γρίφους, δοκιμασίες και προκλήσεις για ένα μοναδικό Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού, στο οποίο το μυστήριο και οι δολοπλοκίες έχουν κυρίαρχη θέση!

 

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού δημιουργώντας τη δική σας ομάδα. Δηλώστε συμμετοχή στο εδώ έως 01/02/2023 και ανακαλύψτε τα κρυμμένα μυστικά λύνοντας τιυς γρίφους. Φτιάξτε την ομάδα σας, δώστε της ένα όνομα, μοιράστε αρμοδιότητες για να δουλεύετε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα, επιλέξτε την αμφίεση που θα σας χαρακτηρίζει όλες τις ημέρες του Κυνηγιού (πιστέψτε μας οι φωτογραφίες σας θα είναι πιο ευφάνταστες έτσι!) και ελάτε να παίξουμε παρέα!

Περισσότερες πληροφορίες για το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού:

Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού είναι ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο μέσα στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής”. Επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου.

Αποτελείται από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επίλυση γρίφων, αποστολές περιήγησης μέσα από κρυμμένα στοιχεία και συμμετοχή σε ευφάνταστες δοκιμασίες που αναστατώνουν το νησί και μεταφέρουν σε κάθε άκρο του το καρναβαλικό πνεύμα.

Website | Facebook | Mail


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist