“Τα Διαλεγμένα” από τη Φωτεινή Βελεσιώτου

31/08/2016

Τη Φωτεινή Βελεσιώτου τη γνωρίσαμε το 2008 μέσα από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καζαντζή και την Ελένη Φωτάκη στο τραγούδι “Μέλισσες”, όπου μας κέρδισε με την ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία της. Η μέχρι τότε σχεδόν ερασιτεχνική της σχέση με το τραγούδι, εξελίχθηκε ανοδικά με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι ακροατές να γοητεύονται με την ερμηνεία της και την προσωπικότητά της. Αρχίζει να εμφανίζεται ενεργά σε μουσικούς χώρους και να συμμετέχει σε συναυλίες άλλων ερμηνευτών αποκτώντας, συνεχίζοντας παράλληλα τη βήματά της στη δισκογραφία και νέες συνεργασίες με τελευταία τη συνάντηση της με τον Μίνω Μάτσα και την Ελένη Φωτάκη.
Στις 2 Σεπτεμβρίου 2015, η Φωτεινή Βελεσιώτου έδωσε μια μεγάλη γιορτή με τη μορφή συναυλίας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η ίδια επέλεξε ένα ένα τα τραγούδια και προσκαλεσε τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν δίπλα της στη σκηνή. Το αποτέλεσμα αυτής της μαγικής συνύπαρξης ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί  από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ σε ένα διπλό cd που περιέχει 31 εξαιρετικά και αγαπημένα τραγούδια.

Φωτεινή Βελεσιώτου – “Τα Διαλεγμένα”
Ζωντανή ηχογράφηση στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
2 Σεπτεμβρίου 2015
Μαζί της στη σκηνή το βράδυ αυτό οι:
Eυγένιος Δερμιτάσογλου – Παντελής Θαλασσινός – Λιζέτα Καλημέρη – Μίνως Μάτσας – Μανώλης Μητσιάς – Γιώτα Νέγκα – Μίλτος Πασχαλίδης


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist