12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου | Αμοργός

22/09/2021

O Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού, και ο Δήμος Αμοργού συνδιοργανώνουν το 12ο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού, από 4-9 Νοεμβρίου 2021, όπου συμμετέχουν και διαγωνίζονται ταινίες τουριστικού περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Έχει αναγνωρισθεί διεθνώς και είναι επίσημο μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τουριστικών Φεστιβάλ CIFFT, που εδρεύει στη Βιέννη.

Η εκπροσώπηση της Αμοργού στο εξωτερικό μέσω του Φεστιβάλ και της CIFFT, συμβάλλει στην παγκόσμια προβολή του νησιού μας, των Κυκλάδων, και της Ελλάδας γενικότερα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί το 17ο Συνέδριο για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, ΥΠΕΡΙΑ 2021, με θέματα την υγεία, τη γαστρονομία, το περιβάλλον, και τη διατήρηση & προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Θα γίνουν αναφορές στην Αμοργιανή και Μεσογειακή διατροφή, στις άρρηκτα συνδεδεμένες με τις καλλιέργειες ξερολιθιάς, την υγεία και το ευ ζειν, με αναφορά στην επίδραση της Covid19 στον τουρισμό.

Διεξάγονται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΕΟΤ, του Υπουργείου Νοτίου Αιγαίου & Νησιώτικης Πολιτικής και του Ιδρύματος Λασκαρίδη.

Βρείτε το Amorgos Tourism Film Festival στην επίσημη ιστοσελίδα του πατώντας εδώ.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist