1ος Ποδηλατικός Γύρος | Παγκόσμια ημέρα “Επιζώντων του καρκίνου”

18/05/2021

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης ως επίσημος υποστηρικτής της δράσης, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών – Φίλων Ιατρών Αθηνών σε προσκαλούν να συμμετέχεις στον 1° ποδηλατικό γύρο (virtual edition) που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα “Επιζώντων του Καρκίνου” με σύνθημα “Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο”.

Λόγω των συνθηκών της πανδημίας, ο ποδηλατικός γύρος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και μπορείς να συμμετέχεις από όπου βρίσκεσαι, απαραίτητη προϋπόθεση “η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο  που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας”.

Η 6η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα “Επιζώντων του Καρκίνου” είναι ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες.

Σας καλούμε να φορέσουμε τις μπλούζες και τα καπέλα μας, να ανεβούμε ξανά στα ποδήλατά μας, στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο, μεμονωμένα ή με παρέα, και να ανεβάσουμε τη φωτογραφία μας ως μήνυμα εν συναίσθησης, αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας κι ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.

ΈΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ κάνε την εγγραφή σου εδώ.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά. Η φόρμα εγγραφής κλείνει στις 3/6/2021 και ώρα 00:00. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου “Κ.Ε.Φ.Ι” πατώντας εδώ.

Γίνε τώρα και εσύ εθελοντής ποδηλάτης ενάντια στον καρκίνο!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist