29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

26/10/2017

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο νησί της Πάρου. Με μία μεγάλη συμμετοχή 27 θεατρικών ομάδων από 15 διαφορετικά νησιά, η Πάρος φιλοξένησε περίπου 600 άτομα και διοργάνωσε 27 διαφορετικές παραστάσεις . Φορείς αλλά και εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για μια αξέχαστη διοργάνωση, ενώ οι ερασιτεχνικοί θίασοι με το μεράκι, το κέφι και την αγάπη για το θέατρο, είναι αυτοί που εδώ και πολλά χρόνια κρατούν ζωντανό αυτόν τον θεσμό.

Εδώ πρέπει να προσθέσουμε πως το νησί της Πάρου δείχνει και πάλι ότι μπορεί να στηρίξει πολιτιστικές εκδηλώσεις, εισβάλλοντας δυναμικά στον χώρο του πολιτιστικού τουρισμού. Σημαντικό είναι, επίσης, ότι με την αφορμή της Συνάντησης αξιοποιήθηκαν οι χώροι του νησιού και δοκιμάστηκαν σε μια διοργάνωση μεγάλου όγκου και ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Η 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου έγινε με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία αναγνωρίζει τη σημασία αλλά και την αξία μιας τέτοιας διοργάνωσης. Όχι μόνο για την ενδυνάμωση του πολιτιστικού τουρισμού της Πάρου αλλά και των υπολοίπων νησιών εν γένει με άλλες τέτοιου ύφους και ποιότητας εκδηλώσεις.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist