30 χρόνια Υπόγεια Ρεύματα: Ο Γιάννης Αγγελάκας ερμηνεύει το τραγούδι «Θα Μ’ Αγαπάω»

16/04/2024

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

ΘΑ Μ’ ΑΓΑΠΑΩ

Τα Υπόγεια Ρεύματα καταφέρνουν να ξεπερνούν συνεχώς τα μουσικά τους όρια και αυτή τη χρονιά γιορτάζουν τα 30 χρόνια τους με ασταμάτητη ορμή.

Μετά από την κυκλοφορία του άλμπουμ «30 Χρόνια στην Υπόγα», την ανακοίνωση της περιοδείας τους και του μεγάλου live τους στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 5 Ιουνίου, το συγκρότημα παρουσιάζει άλλη μια δημιουργική σειρά.

Τα Υπόγεια Ρεύματα προσκάλεσαν αγαπημένους φίλους και φίλες τους να διασκευάσουν και να ερμηνεύσουν, με το δικό τους ξεχωριστό ύφος, ένα τραγούδι μέσα από τη δισκογραφία του συγκροτήματος. Εν συνεχεία, μπήκαν στο στούντιο μαζί με την μπάντα για να ηχογραφήσουν αυτά τα τραγούδια, ενώ τα sessions καταγράφηκαν σε video. Το αποτέλεσμα είναι κάποια αγαπημένα κομμάτια σε εντελώς νέα μορφή, γνώριμα αλλά και ολοκαίνουργια!

Ο Γιάννης Αγγελάκας ήταν ο πρώτος που ήρθε στο στούντιο για να ηχογραφήσει μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα τη δική του εκδοχή στο τραγούδι «Θα Μ’ Αγαπάω» από το άλμπουμ «Εικόνες στα Σύννεφα» (1999).

Κάθε Τετάρτη θα αποκαλύπτουν από ένα video στο κανάλι τους στο YouTube και το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist