Κάλεσμα για αιτήσεις εθελοντικής εργασίας & έμμισθης πρακτικής άσκησης στο SIFF

13/05/2019

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου επιστρέφει για 7η χρονιά και κατακλύζει το νησί με πρωτότυπες προβολές, εργαστήρια και μουσικές περφόρμανς.

 

Syros Int’l Film Festival

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (SIFF) παρουσιάζει για 7η συνεχή χρονιά, από τις 16 έως τις 21 Ιουλίου 2019, ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, πολλών και διαφορετικών κινηματογραφικών ειδών, εργαστήρια και μουσικές περφόρμανς, σε παραδοσιακούς και αναδιαμορφωμένους χώρους στη Σύρο. Από τους κινηματογράφους «Παλλάς», τόσο τον θερινό όσο και τον χειμερινό, μέχρι το Ναυπηγείο «Ταρσανάς» αλλά και το «αυτοσχέδιο» Ντράιβ Ιν στην Ντελαγκράτσια, το Φεστιβάλ εκτείνεται σε όλο το νησί, τονίζοντας τη μοναδική φυσιογνωμία του τοπίου μέσα από τη σύνδεσή του με την έβδομη τέχνη.

Στην έβδομη διοργάνωση του, το SIFF θέτει στο επίκεντρό του το θέμα της «Υπερέκθεσης», μιας έννοιας που μπορεί να αναφέρεται σε μια σειρά διαφορετικών φαινομένων, από τη φωτογραφική μέθοδο και την αποκάλυψη του φυσικού τοπίου υπό τον καυτό ήλιο της Μεσογείου, έως την επαφή με τα ευάλωτα (κοινωνικά και ανθρώπινα) σώματα ή και την πληροφοριακή υπερφόρτωση, όπως αυτή γίνεται αντιληπτή στη σύγχρονη κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες όσον αφορά το πρόγραμμα του φεστιβάλ, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.syrosfilmfestival.org.

*Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το οποίο στηρίζει το SIFF συστηματικά από το 2014.

Γίνε μέλος της ομάδας του SIFF!
Αιτήσεις συμμετοχής έως τις 25 Μαΐου

To SIFF, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, προσφέρει τη δυνατότητα έμμισθης πρακτικής άσκησης σε πέντε (5) νέες και νέους κάτω των 26 ετών, στους ακόλουθους τομείς: Βοηθός Προβολών, Παραγωγή-Οργάνωση και Επικοινωνία.

Επιπλέον, προσφέρονται και 15 θέσεις εθελοντικής εργασίας για τις εξής κατηγορίες: Φιλοξενία, Πληροφορίες, Εισιτήρια/Πωλήσεις, Μεταφορές, Παραγωγή – Οργάνωση.

Οι αιτήσεις και για τις δύο κατηγορίες θέσεων γίνονται δεκτές έως τις 25 Μαΐου 2019. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες θέσεις και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων εδώ.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist