Αγγέλω Σφέτσου – “Βρες έναν τρόπο” | Νέο τραγούδι

20/11/2020

Η Αγγέλω Σφέτσου μία ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group το νέο της τραγούδι με τίτλο: «Βρες έναν τρόπο» σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Πόλυ Κυριάκου. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι δύο σημαντικοί δημιουργοί μεγάλων καλλιτεχνικών και εμπορικών επιτυχιών εμπιστεύτηκαν την Αγγέλω Σφέτσου για να ερμηνεύσει το νέο τους τραγούδι.

Με ερμηνεία που παραπέμπει στις καλύτερες στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας και ξεχωρίζει για το διάχυτο λυρισμό της, η Αγγέλω Σφέτσου αποδίδει με ευαισθησία και εκφραστικότητα το «Βρες έναν τρόπο», ένα εξαιρετικό τραγούδι υψηλών απαιτήσεων. Το τραγούδι «Βρες έναν τρόπο» είναι μία ατμοσφαιρική μπαλάντα που πραγματεύεται με μοναδικό τρόπο τη δύσκολη διαφυγή από έρωτες μεγάλους μα αδιέξοδους. Η Αγγέλω Σφέτσου εκφράζει με φωνή εύθραυστη και αισθαντική τις λεπτές συναισθηματικές αποχρώσεις που διαπνέουν τη μουσική και το στίχο, αποδίδοντας με τρόπο θεατρικό τον ψυχισμό της ηρωίδας του τραγουδιού που παραμένει δέσμια της μνήμης μίας ευτυχίας που έχει πλέον παρέλθει.

Το τραγούδι «Βρες έναν τρόπο» έχει οπτικοποιηθεί σε ένα ονειρικό τοπίο από την ομάδα LifeOfFilm Productions – Αλέξανδρος Χαρτώνας και Δημήτρης Βάλλας και κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε τη νέα κυκλοφορία διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ

Credits
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Κιθάρες: Κώστας Παρίσσης
Πιάνο: Αλέξανδρος Κούρος
Effects: Αλέξανδρος Κούρος
Ερμηνεία: Αγγέλω Σφέτσου
Ενορχήστρωση: Αλέξανδρος Κούρος – Κώστας Παρίσσης
Μίξη – Mastering: Κώστας Παρίσσης (Praxis recording studio)

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Χαρτώνας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Βάλλας
Shooting & Editing: Αλέξανδρος Χαρτώνας – Δημήτρης Βάλλας (LifeOfFlilm Productions)


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist