Ακυρώνεται το Syros Summer Beer Festival | Δελτία τυπου

16/07/2019

Δελτίο Τύπου της διοργανώτριας εταιρείας:

 

Με μεγάλη μας λύπη είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε την ματαίωση του προγραμματισμένου Φεστιβάλ Μπίρας στη Σύρο από τις 19 έως και 21 Ιουλίου .

Οι λόγοι που μας ανάγκασαν να πάρουμε αυτή την απόφαση είναι αρκετοί, οι πιο βασικοί είναι οι πιο κάτω:

 

  1. Μη ύπαρξη κατάλληλου ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού παρ’ όλο που αρχικά έτσι μας είχαν διαβεβαιώσει τοπικές αρχές επιχείρησης . Αποτέλεσμα η μη διαθεσιμότητα ημερομηνιών από αντίστοιχες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Αθήνα.

 

  1. Η σχετική απαγόρευση του Δήμου για απαγόρευση ανάρτησης διαφημιστικού υλικού με αποτέλεσμα την ελλειπή πληροφόρηση που θα έθεταν σε κίνδυνο την επιτυχία του Φεστιβάλ.

 

  1. Δυσκολίες λόγω εποχής στην έγκαιρη μεταφορά των φορτηγών με τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό καθώς και διαθεσιμότητα καταλυμάτων .

Για όλους αυτούς τους λόγους κρίθηκε από την εταιρεία μας ασύμφορη διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Αφού ευχαριστούμε για την  συμπαράσταση  και  την βοήθεια του Δήμου και ιδιαίτερα της Αντιδημάρχου και των συνεργατών της στο Τμήμα Πολιτισμού , Ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ για την ακύρωση.

 

Με εκτίμηση,

Για την ALCOBRAU M. IKE και το ATHENS BEER FESTIVAL

Τσάμης Κωνσταντίνος


 

Δελτίου τύπου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης:

 

Ανακοίνωση

 

Ενημερώνουμε ότι το Φεστιβάλ Μπύρας (Syros Summer Beer Festival), το οποίο θα πραγματοποιούνταν από στις 19 έως τις 21 Ιουλίου, ματαιώνεται λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων της διοργανώτριας εταιρείας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

 

 

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου – Ερμούπολης


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist