Αλεξάνδρα Κόνιακ – “Λαχείο” (Νέο Τραγούδι)

04/01/2018

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ μας παρουσιάζει τον πρώτο ολοκληρωμένο προσωπικό της δίσκο με τίτλο “Λαχείο”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα  από την Polymusic.

Μετά από 4 χρόνια solo εμφανίσεων με τη μπάντα της, γεμάτα εμπειρίες και πειραματισμό, καταλήγει στην ατμόσφαιρα, τον ήχο και το στίχο που της ταιριάζει περισσότερο. Δέκα τραγούδια σύγχρονα, άμεσα, που συνδυάζουν ετερόκλιτα στοιχεία, ρυθμούς και διαθέσεις, συνθέτουν ένα album που κάνει τη δισκογραφική της παρουσία πιο έντονη και ξεκάθαρη από ποτέ.

Από τα single – προπομπούς του album, ξεχώρισαν η ζεστή και ειλικρινής μπαλάντα “Σε επιλέγω” (2015), και το ανεβαστικό και σαρκαστικό “Όταν δεν είμαι καλά” (2016). Το έντονα ερωτικό και εμμονικό “Λαχείο” , δίνει το όνομά του στο δίσκο και υπόσχεται όχι ένα ακόμη ωραίο τραγούδι, αλλά μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση.

Στο δημιουργικό μέρος, οι περισσότερες υπογραφές σε στίχο και μουσική ανήκουν στον πιο στενό της συνεργάτη, Χρίστο Σερενέ, ο οποίος επιμελήθηκε και όλες τις ενορχηστρώσεις, επισφραγίζοντας τη μέχρι τώρα κοινή τους καλλιτεχνική πορεία.

 

Ακούστε μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε στον Empneusi 107 FM εδώ:


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist