Αλεξάνδρα Μπουνάτσα – “Ένα γύρο τον κόσμο” | Νέο τραγούδι

21/05/2021

Η αγαπημένη Αλεξάνδρα Μπουνάτσα που την γνωρίσαμε από τις ερμηνείες της στο δημοφιλές συγκρότημα “Les Au Revoir” μας παρουσιάζει την ξεχωριστή δημιουργική της πλευρά και μας ξανασυστήνεται με το τραγούδι “Ένα γύρο τον κόσμο”.

Με το πρώτο της συνθετικό βήμα μας προτείνει ένα φωτεινό και χαρούμενο μουσικό ταξίδι που εκπέμπει ρυθμό και ενέργεια, εν αντίθεση και σε πείσμα των καιρών που ζήσαμε. Στην μελωδική της εξιστόρηση μας καλεί να αναζητήσουμε την έννοια του έρωτα μέσα από την χαρά που πηγάζει από πράγματα της καθημερινότητάς μας. Όλα τα παραπάνω τα ντύνει αρμονικά με ήχους του κόσμου, έντονα κρουστά και πνευστά σε βαλκανικά ηχοχρώματα. Το “Ένα γύρο τον κόσμο” είναι για την Αλεξάνδρα Μπουνάτσα το πρώτο από μία σειρά τραγουδιών που κλείνουν μέσα τους εμπειρίες ζωής των τελευταίων χρόνων.

Διανομή: Panik Records

Στο μουσικό βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι την ακολουθούμε σε ένα οδοιπορικό που εκτυλίσσεται σε όμορφες γωνίες της χώρας μας. Εκεί η Αλεξάνδρα έχει μια απρόσμενη συνάντηση, μια νέα φιλία γεννιέται, μια εγκαταλελειμμένη ψυχή βρίσκει σπιτικό και με αυτό τον μοναδικό τρόπο ελπίζει να ευαισθητοποιήσει όλους εμάς στο μεγάλο πρόβλημα της εγκατάλειψης των κατοικίδιων ζώων.

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα με το πρώτο της τραγούδι “Ένα γύρο τον κόσμο”, θα συντροφεύσει μελωδικά όλα τα καλοκαιρινά μας μουσικά ταξίδια, θέτοντάς μας παράλληλα κάποια ερωτήματα:

“Εσένα, ποιος είναι ο κόσμος σου;”
“Εσύ, για ποιο λόγο θα έκανες ένα γύρο τον κόσμο;”
“Έχεις τον χάρτη…σου λείπει η πυξίδα;” 
“Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρες το αμάξι και όπου σε βγάλει;”

Βρείτε την Αλεξάνδρα Μπουνάτσα στα social media:
Facebook | Instagram 

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist