Αλέξανδρος Αργύρης – SOS | Νέο Τραγούδι

23/02/2024

Αλέξανδρος Αργύρης – SOS | Νέο Τραγούδι

 

Ο τραγουδοποιός Αλέξανδρος Αργύρης μας παρουσιάζει το πρώτο του single με τίτλο SOS από το πρώτο του προσωπικό album που θα είναι έτοιμο σε λίγο καιρό!

Οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στον ίδιο ενώ την ενορχήστρωση υπογράφει ο Κώστας Παρίσσης. Έπαιξαν οι μουσικοί Μανώλης Τόμπρης στα τύμπανα, Κώστας Σαπούνης στην τρομπέτα και στο μπάσο και τις ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες ο Κώστας Παρίσσης. Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering πραγματοποιήθηκαν στο Studio Praxis. To ατμοσφαιρικό video clip σκηνοθέτησε ο Πάνος Ηλιόπουλος.

Ο ίδιος ο δημιουργός γράφει για το τραγούδι:

Πριν κάποια χρόνια βρέθηκα καταμεσής του Αιγαίου μέσα σε μια βάρκα παλιά και κακοσυντηρημένη. Ο καιρός άρχισε να αγριεύει και μέσα στη φουρτούνα ένιωσα την ανάγκη να στείλω μήνυμα σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που βρισκόταν σε νησί κοντά στην πορεία μου, εξηγώντας την κατάσταση μου. Στο υστερόγραφο του μηνύματος έγραψα: “έχε το νου σου λοιπόν, μπορεί να στείλω sos

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Αργύρη

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Οκτωβρίου του 1976. Μεγάλωσε στον Πειραιά και ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με ότι έκανε την καρδιά του να χτυπάει πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Έχει μια κόρη που αγαπάει πολύ. Δεν σπούδασε σχεδόν τίποτα κι έτσι κατέληξε επιχειρηματίας. Ασχολείται μεταξύ άλλων, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με την μικρή του σοκολατοποιία.

Παράλληλα από μικρός φτιάχνει παραμύθια, στιχάκια και μελωδίες. Τα χρησιμοποιεί σαν ημερολόγια, σαν κορνίζες και σαν άλμπουμ. Τα κρεμάει σε τοίχους και τα παραχώνει σε συρτάρια. Κάποιες φορές τα παρουσιάζει σε ακροατήριο καθήμενο με την ελπίδα κάποιοι να τα χρησιμοποιήσουν για τον ίδιο σκοπό. Τραγουδάει, παίζει κιθάρα με συρμάτινες χορδές και ολίγον φλάουτο μέσα στο wc.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist