Άλκης Ζούκας (feat. Κατερίνα Πολέμη) – “Μη φοβάσαι” | Νέο τραγούδι

23/07/2021

Ο τραγουδοποιός Άλκης Ζούκας μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Μη φοβάσαι”. Μια μπαλάντα στο ρυθμό της bossa nova που ερμηνεύει ο ίδιος ενώ στο δεύτερο μέρος η υπέροχη φωνή της Κατερίνας Πολέμη. Η μουσική και οι ελληνικοί στίχοι είναι του Άλκη Ζούκα ενώ η απόδοση των στίχων στα πορτογαλικά έγινε από την Κατερίνα Πολέμη!

Το τραγούδι “Μη φοβάσαι” γεννήθηκε από την ανάγκη να βγούμε από το τέλμα μιας δυσάρεστα επαναλαμβανόμενης καθημερινότητας, δημιουργήθηκε για να μας προτρέψει να βρούμε το θάρρος να υποστηρίξουμε τις εσωτερικές μας ανάγκες και να προχωρήσουμε σε δρόμους νέους, γοητευτικούς και μαγικούς!

Ο Άλκης και η Κατερίνα υποστηρίζουν με την υπέροχη ενέργειά τους το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στον κόσμο: Μη φοβάσαι γιατί όποιος φοβάται χάνει το καλύτερο!

Έπαιξαν οι μουσικοί: Πέτρος Βαρθακούρης (κοντραμπάσο), Χάρης Κωνσταντόπουλος (φλάουτο), Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (προγραμματισμός, κρουστά) και Κατερίνα Πολέμη (κιθάρα).

Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Οδυσσέα Κωνσταντόπουλο (Studio Arttings) ενώ το mastering έγινε από τον Ανέστη Ψαραδάκο (Studio Athens Mastering).

Υπεύθυνος για το σενάριο και τη σκηνοθεσία του video clip είναι ο Κώστας Σκύφτας ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Κώστας Τερζής.

Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς Συν-δημιουργός του ολοκληρωμένου album του Άλκη Ζούκα μπείτε στο “Ο πρώτος μου δίσκος! Give and Fund Crowdfunding”.

Λίγα λόγια για τον Άλκη Ζούκα:
Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών και μουσικός παιδαγωγός. Είναι ενεργό μέλος της ΜΚΟ “Ευπαλινός” που έχει σκοπό την προστασία, την προβολή, και τη διάδοση της σημασίας του Πολιτισμού και της Τέχνης, με άξονα το παιχνίδι, τη ψυχαγωγία και τη δημιουργικότητα.
Με σπουδές πιάνου από νεαρή ηλικία, έχει γράψει μουσικές για αρκετές θεατρικές παραστάσεις, κυρίως ερασιτεχνικών ομάδων. Έχει κάνει σεμινάρια στη μουσική με τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Νίκο Κυπουργό και τον Κορνήλιο Σελαμσή ενώ στο θέατρο με τον Γιώργο Παλούμπη και τον Κώστα Γάκη.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετά μουσικά σχήματα, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια είμαι το ένα από τα δύο μέλη του μουσικού σχήματος “Ellika and the Wolf“.

Βρείτε τον Άλκη Ζούκα στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist