Άλκηστις Πρωτοψάλτη – “Και μείναμε άνθρωποι” | Πρώτη μετάδοση

18/10/2021

Από σήμερα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου συντονιστείτε στον Empneusi 107 FM και ακούστε σε πρώτη μετάδοση το τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τίτλο “Και μείναμε άνθρωποι”.

Η αγαπημένη μας Άλκηστις Πρωτοψάλτη γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού αποκλειστικά για τα ραδιόφωνα. «Και μείναμε άνθρωποι», με την υπογραφή του Papercut και του Νίκου Μωραΐτη.

Το «Και Μείναμε Άνθρωποι» είναι η δεύτερη συνεργασία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τον Papercut και τον Νίκο Μωραΐτη, μετά το «Πες μου πως δεν είναι αργά», ένα μπλουζ με τη συμμετοχή του Σταύρου Ξαρχάκου και το τρίτο κατά σειρά single από το album που ετοιμάζουν οι δύο δημιουργοί και θα κυκλοφορήσει προσεχώς από την Panik Oxygen.

Ο πιο δυναμικός εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής μουσικής και ο πιο διακεκριμένος στιχουργός της γενιάς του υπογράφουν ένα δυναμικό τραγούδι, χαρακτηριστικό του brand new retro ύφους στην ελληνική δισκογραφία, το οποίο «ντύνει» με τη σπάνια φωνή της η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Το «Και μείναμε άνθρωποι» θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video.

Βρείτε την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στα social media:
Facebook | Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist