Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι ομιλητές των διεθνών συνεδρίων της ECDM Expo SE Europe 2023

23/05/2023

Η οργανωτική επιτροπή της eCommerce & Digital Marketing Expo, Southeastern Europe 2023, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023, προχώρησε στην ανακοίνωση των πρώτων ομιλητών, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα διεθνή διήμερα Συνέδρια της έκθεσης.

Για πρώτη φορά, δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο παράλληλα διήμερα συνέδρια, το διεθνές συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Με το βλέμμα στο σήμερα αλλά και στο αύριο, αφού οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στα οικοσυστήματα και των δύο κλάδων είναι συνεχείς, διαμορφώθηκε η θεματολογία των δύο διεθνών συνεδρίων της ECDM Expo SE Europe 2023

Οι ομιλητές του κεντρικού συνεδρίου που ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές
είναι οι:

Jacqueline Delliou, Global eBusiness Specialist, APIVITA SA
Kyriakos Kagialoglou, Digital Marketing Manager, OTE Group of Companies
Thimios Kostakis, Head Of Digital Marketing, Fais Group of Companies
Elias Pitsavos, Head of Klarna Greece
Stavros Theodoratos, Director eCommerce & Digital Innovation, GR-CY,
Public Group
Sofia Tsempera, Digital Communication & Brand PR Supervisor, AB
VASSILOPOULOS

Οι εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα συνέδρια, αλλά και για όσους θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση, βρίσκονται σε εξέλιξη!

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce και για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing ανέρχεται στα 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. Για τα μέλη του GR.EC.A και για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 30 Ιουνίου 2023 προβλέπεται μειωμένο κόστος, στα 160 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM EXPO SEE 2023 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στα συνέδρια.

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023
Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023.
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00
Περισσότερες πληροφορίες: www.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist