Andria Antoniou – “La Negra” | Νέο τραγούδι

21/05/2020

H Andria Antoniou είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη στο εξωτερικό τραγουδίστρια, που έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό διάστημα να διακριθεί παγκοσμίως. Με καταγωγή από την Κύπρο και τη Φινλανδία και έδρα το Λονδίνο, η Άντρια Αντωνίου έχει δυναμική παρουσία τα τελευταία χρόνια ερμηνεύοντας κυρίως latin και jazz μουσική αλλά και ελληνικά retro τραγούδια. Μαζί με τον Αργεντινό μουσικοσυνθέτη Roman Gomez συνθέτουν ένα σχήμα που έχει αναγνωριστεί και μάλιστα πριν λίγους μήνες κέρδισαν τη δεύτερη θέση στα βραβεία Lukas (αντίστοιχο του latin Grammy στην Ευρώπη), στην κατηγορία Classical/Jazz/Folk act of the year, για το album τους Encuentro.

Το νέο τους single, “La Negra”, είναι μια υπέροχη μιλόνγκα που μιλάει για μια φτωχή έγχρωμη γυναίκα που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της διεκδικώντας την ελευθερία της και τα όνειρα της. Το video clip γυρίστηκε στην Αθήνα πριν την καραντίνα και κυριαρχεί ο latin χορός και ο ρυθμός που σε κερδίζει αμέσως.

Η Άντρια Αντωνίου έχει κάνει μουσικές σπουδές στο Λονδίνο και έχει εμφανιστεί σε διάφορες σκηνές στο Λονδίνο, την Αθήνα, την Κύπρο, την Κολομβία και την Κούβα. Tο 2019 τραγούδησε ως ειδική προσκεκλημένη στο άλμπουμ, Havana Classic, της γνωστής μπάντας Classico Latino το οποίο ηχογραφήθηκε στην Κούβα.

Follow Αndria Antoniou:

Website | Facebook | Instagram | Spotify | YouTube

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist