Φώτης Ανδρικόπουλος, Γιάννης Βασιλώττος & Δημήτρης Καρράς – «Θα τα καταφέρω» | Νέο Τραγούδι

22/02/2024

Φώτης Ανδρικόπουλος, Γιάννης Βασιλώττος & Δημήτρης Καρράς – «Θα τα καταφέρω»

Tο νέο single από το limited LP «Με Xιπ Xοπ διάθεση»

Το τραγούδι «Θα τα καταφέρω» σε στίχους του Δημήτρη Καρρά και μουσική του Χρήστου Μοδέ αποτελεί το νέο single του δίσκου που κυκλοφορήσε σε αριθμημένα LP από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Με Χιπ Χοπ Διάθεση» το οποίο ερμηνεύουν ο Φώτης Ανδρικόπουλος, ο Γιάννης Βασιλώττος και ο Δημήτρης Καρράς.
Είναι μία μουσική παραγωγή του Χρήστου Μοδέ, σε μουσική δική του και στίχους του Δημήτρη Καρρά.

Στο album συμμετέχουν οι ερμηνευτές: Μελίνα Ασλανίδου, Mc Yinka, Δημήτρης Μητσοτάκης, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μεντζέλος, Φώτης Ανδρικόπουλος, Γιάννης Βασιλώττος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μαλού Κυριακοπούλου, Δημήτρης Κοττάκης, Τζένη Χατζοπούλου, Στεφανία & Μαργιάννα.

Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εκδοχή του Χιπ Χοπ που συνδυάζει αυτό το ιδιαίτερα δημοφιλές στους νέους είδος με την παρουσία καλλιτεχνών που υπηρετούν την κλασική φόρμα του τραγουδιού
αλλά και κάποιων από τους πρωτεργάτες αυτού του ήχου στη χώρα μας.

Στο τραγούδι «Θα τα καταφέρω», ο Φώτης Ανδρικόπουλος συναντά τον ταλαντούχο ηθοποιό
και τραγουδοποιό Γιάννη Βασιλώττο και μαζί με τον Δημήτρη Καρρά ερμηνεύουν με χιπ χοπ διάθεση ένα άκρως ρυθμικό τραγούδι που αναφέρεται στα κοινωνικά προβλήματα που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας.

Το τραγούδι «Θα τα καταφέρω» συνοδεύεται από ένα δυναμικό music video σε σκηνοθεσία της Ήρας Δράκου, κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist