Animasyros Agora | Παράταση Υποβολής Προτάσεων

23/06/2020

Animasyros13 Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων
23 – 27 Σεπτεμβρίου 2020 – Σύρος
#animasyros13

Το Animasyros συνεργάζεται με το Φεστιβάλ του Ανεσί για τη φετινή έκδοση της Αγοράς και δίνει την ευκαιρία σε ένα πρότζεκτ να ταξιδέψει μέχρι τη Γαλλία στο σημαντικότερο εμπορικό γεγονός στο χώρο του Ανιμέισον.

Παράταση υποβολής προτάσεων έως τις 15.07.2020
Δυνατότητα και ψηφιακής συμμετοχής στην Αγορά στην Σύρο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Φεστιβάλ του Ανεσί, το Animasyros 13 επεκτείνει την Αγορά του και καλεί τους ανιμέιτορ ανά τον κόσμο να καταθέσουν το πρότζεκτ τους έως τις 15 Ιουλίου, διεκδικώντας μία θέση στο Pitching Forum καθώς και στο ειδικό εργαστήριο προετοιμασίας στη Σύρο, είτε με φυσική παρουσία είτε ψηφιακά.

Συγκεκριμένα και με άξονα τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως, τα υπό ανάπτυξη πρότζεκτ που θα επιλεχθούν μπορούν να παρουσιαστούν στη διεθνή επιτροπή, είτε με φυσική παρουσία του δημιουργού είτε ψηφιακά, μέσω ειδικής πλατφόρμας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους ανιμέιτορ να συμμετέχουν χωρίς χωρικό περιορισμό. Αντίστοιχα, οι επιλεχθέντες ανιμέιτορ θα μπορούν να παρακολουθήσουν και ψηφιακά το 4ήμερο εργαστήριο προετοιμασίας (pitch coaching workshop) της MIFA-Animation du Monde, που θα διευθύνει η Géraldine Baché, Head of Projects, Mifa και η Παραγωγός Corinne Destombes του Γαλλικού στούντιο ανιμεισον, Folimage.

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 23 – 26 Σεπτεμβρίου στη Σύρο στη διάρκεια του Φεστιβάλ. Στις 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Pitching Forum, και στις 27 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί ο νικητής του καλύτερου pitch στην πανηγυρική τελετή λήξης του Φεστιβάλ.

Το πρότζεκτ που θα επιλεχθεί στο Pitching Forum Agora της Σύρου θα βρεθεί ως επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Ανεσί 2021 και θα παρουσιαστεί στο Mifa pitches μπροστά σε κοινό με περισσότερους από 200 επαγγελματίες του είδους. Το τμήμα MIFA – Animation du Monde αποτελεί το μεγαλύτερο παγκόσμιας κλίμακας εμπορικό γεγονός στο χώρο του Animation.

H παραπάνω συνεργασία καθώς και όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες που οργανώνει η Αγορά (round tables, master classes, meetings, animation workshops) δίνει τη δυνατότητα στο διεθνές κοινό που ασχολείται επαγγελματικά με την τέχνη της εμψύχωσης, η απλά αγαπά αυτή την τέχνη, να διευρύνει το δίκτυο του, να προωθήσει το έργο του, να συναντηθεί με decision makers, να ανακαλύψει τη διεθνή κοινότητα και να δει τα hits of tomorrow.

Το κάλεσμα για συμμετοχές στο Animasyros+Agora 13 Pitching Forum & Mifa-Animation du monde Workshop:
https://filmfreeway.com/AnimaSyrosInternationalAnimationFestivalAgora-949575

ΝΕΑ Τελική ημερομηνία υποβολής: 15 Ιουλίου 2020
Χρήσιμες συμβουλές για υποβολή στην Αγορά:
– Να υπάρχει μια σύντομη περιγραφή (Logline, Concept) και απαραίτητα ένα Treatment
– Trailer επιθυμητό
– Σε περίπτωση απουσίας trailer τότε stills, σκίτσα, moodboard είναι απαραίτητα για την αξιολόγηση του project.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist