Άννα Κατσούλη – “Μόνο να ‘ρθεις” | Νέο τραγούδι

14/05/2021

Η Άννα Κατσούλη ερμηνεύει το νέο της τραγούδι “Μόνο να ‘ρθεις”. Πρόκειται για μια αδελφική σύμπραξη καθώς τη μουσική υπογράφει ο αδελφός της, Βασίλης Κατσούλης και τους στίχους η ίδια η ερμηνεύτρια. Στo video clip συμμετέχει και ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, σε ρόλο χορεύτριας!

Βιογραφικό:
Η Άννα Κατσούλη – με καταγωγή από τα Σφακιά και τη Σαντορίνη προέρχεται από μια 12μελή υπερπολύτεκνη καλλιτεχνική οικογένεια, στα 13 της τραγουδά επαγγελματικά με το οικογενειακό μουσικό σχήμα “Ηχαγωγός” πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές κυρίως συναυλίες ανά την Ελλάδα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια του πατέρα της ενώ εργάζεται και ως δασκάλα μουσικής. Σπούδασε μουσική 16 χρόνια στο Ωδείο “Ορφέας” παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών, χορωδίας, φλάουτου και πιάνο. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού, λαμβάνοντας και διάκριση από τον Γιώργο Κατσαρό και την κριτική επιτροπή. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα “Εκπαίδευσης & Αρωγής στην Προσχολική Ηλικία” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2017 ξεκινά να εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, πραγματοποιεί συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος ενώ από το 2018 διοργανώνει φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο “Κάθε νότα μου για σένα” τραγουδώντας για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών. Την ίδια χρονιά γίνεται ευρύτερα γνωστή μέσα από την επανεκτέλεση του τραγουδιού “Τσ’ αγάπης και του έρωτα”, που ξεπερνά συνολικά τις 10 εκ. προβολές στα social media. Τον τελευταίο χρόνο διοργανώνει διαδικτυακές συναυλίες αλλά και τη μουσικοπαιδαγωγική διαδικτυακή δράση “Anna’s Kidsproject”.

To τραγούδι “Μόνο να ‘ρθεις” ανήκει στον 2ο προσωπικό άλμπουμ της Άννας Κατσούλη με τίτλο “Επιστροφή” και κυκλοφορεί από Zoe Music Ltd.

Music Credits:
Πιάνο: Βασίλης Παπαχρήστου
Κιθάρες:Γιάννης Ταυλάς
Μπάσο:Γιάννης Γρηγορίου
Ντραμς:Μπάμπης Καζαντζόγλου
Τσέλο:Μαρία Μαζαράκη-Αινιάνος
Βιολί:Βασίλης Κατσούλης
Ηχοληψία/Μίξη: Γιώργος Νταβαρίνος
Ηχογράφηση: A Class Studio
Ενορχηστρώσεις: Βασίλης Κατσούλης

Video Clip Credits:
Σενάριο/Παραγωγή/Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Κατσούλη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Πάνος Ηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Πάνος Ηλιόπουλος, Άννα Κατσούλη
Χορογράφος/Χορεύτρια: Παρασκευή Κατσούλη
Make up Artist: Χρυσούλα Κατσούλη

Βρείτε την Άννα Κατσούλη στα social media:
Facebook | Instagram

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist