In Peace We Trust | Αντιπολεμική Συναυλία από τα Αντισώματα

21/03/2022

In Peace We Trust!
Αντιπολεμική συναυλία από τα Αντισώματα
Gagarin 24/3/2022

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά) οι: COYOTE’S ARROW, FRANK PANX & ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΙ, MR. HIGHWAY BAND, TWINSANITY, ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, ΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣΣΟΣ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

Εισιτήρια προπωλούνται προς 5€ μέσω του viva.gr

Άλλος ένας πόλεμος εξελίσσεται στη γειτονιά μας, με όλα τα χαρακτηριστικά των συγκρούσεων της εποχής μας: Θάνατο και απόγνωση, ξεριζωμένους απλούς ανθρώπους που χάνουν τα πάντα μέσα σε μια στιγμή, ψεύτικες ειδήσεις και προπαγάνδα με στόχο τη σύγχυση, ώστε να πιστέψουμε ότι αν δεν συνταχθούμε με τη μία ή την άλλη πλευρά δεν έχουμε λόγο.

Ρατσιστικοί διαχωρισμοί ανάμεσα σε «πραγματικούς» και «ψεύτικους» πρόσφυγες, λογικά άλματα που στοχοποιούν την τέχνη και τον πολιτισμό, οράματα κυριαρχίας σε μια ήπειρο που κατά καιρούς γίνεται θέατρο καταστροφής και ολέθρου.

Ένας «θερμός» πόλεμος που σύντομα θα γίνει «ψυχρός» ώστε να συνεχίζουν να πλουτίζουν όσοι τον υποκινούν.

Όχι.

Αδιαφορούμε για τα επιχειρήματα της μίας ή της άλλης πλευράς, εφόσον η εποχή θα αφήσει πίσω της νεκρούς και τραυματίες, ανέστιους και ερείπια, τόσο υλικά όσο και ψυχικά, είτε πρόκειται για Ουκρανούς είτε για Ρώσους.

Είμαστε μουσικοί και άνθρωποι της τέχνης, που κίνητρό μας είναι η συνύπαρξη και η επικοινωνία, εξ ορισμού αντίθετοι σε οποιαδήποτε πολεμική σύρραξη, για οποιονδήποτε λόγο.
Χθες η Συρία, σήμερα η Ουκρανία, αύριο εμείς.

Ενώνουμε τη φωνή της κοινότητάς μας με όλους όσοι θεωρούν την ειρήνη ως τη μόνη συνθήκη που αξίζει σε ανθρώπινα πλάσματα, σε όλο τον κόσμο, και ζητάμε:

  • Άμεση κατάπαυση των συγκρούσεων στην Ουκρανία.
  • Ανθρωπιστική βοήθεια για όσους πλήττονται από τον πόλεμο, χωρίς κανενός είδους εμπλοκή της Ελλάδας σε στρατιωτικό επίπεδο (είτε με τη φυσική παρουσία στρατιωτικού προσωπικού, είτε με αποστολή πολεμικού υλικού)
  • Τερματισμό της απαγόρευσης έργων τέχνης στο όνομα της πολεμοκάπηλης υστερίας

antipolemiki-sunaulia2

In Peace We Trust!
Πατρίδα μας όλη η γη
ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ

Η εκδήλωση εδώ: In Peace We Trust!

Μέσα στην επίθεση που δεχόμαστε σε ένα άλλο πεδίο, αυτό της διάλυσης της δημόσιας υγείας, καλούμαστε να βοηθήσουμε έναν φίλο μουσικό να αντιμετωπίσει τα έξοδα που απαιτούνται ώστε να να ανταπεξέλθει στην περιπέτεια της υγείας του. Έτσι, τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν γι’ αυτό τον σκοπό.

Ακόμα, στον χώρο της συναυλίας θα γίνει συλλογή τροφίμων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση μέσω streaming στο link.

Τέλος, ανάλογες εκδηλώσεις στο ίδιο πλαίσιο θα γίνουν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας: Θεσσαλονίκη (EightBall 31/3), Χαλκίδα (Γαλατικό Χωριό, 24/3), Καλαμάτα (Κύτταρο 23/3) και άλλες πόλεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

H συναυλία μας είναι ένα COVID-FREE event. Εισέρχεστε στον χώρο επιδεικνύοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης και έγγραφο ταυτοπροσωπίας.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist