Athena Andreadis – “Out of the dirt” | Νέο single

01/06/2020

H γεννημένη στο Λονδίνο, Ελληνίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Athena Andreadis μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single Out of the Dirt στις 15 Μαΐου 2020. Το τραγούδι προέρχεται από το δεύτερο ηχογραφημένο στις ΗΠΑ, και το πέμπτο συνολικά στούντιο άλμπουμ της, «Outside of Time», που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου 2020. Ένα οικείο όνομα στην Ελλάδα, καλλιτέχνης που έχει υπάρξει στα UK charts, συνεργάτης του Leonard Cohen, Μέλος Ψηφοφορίας του Grammy Academy και αναγνωρισμένη στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, η Athena τώρα συνεργάστηκε με την Mary Born και τον Billy Steinberg έναν από τους πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς των τελευταίων 25 ετών, έχοντας γράψει πέντε # 1 single στα “Hot 100” charts του Billboard, αρκετές top-10 επιτυχίες στις ΗΠΑ, όπως “Like A Virgin” (Madonna), “True Colors” (Cyndi Lauper), “So Emotional” (Whitney Houston), “Eternal Flame” (The Bangles), “I Stand Stand by You” (Pretenders, Carrie Underwood), “I Touch Myself” (Divinyls), “How Do I Make You” (Linda Ronstadt), “I Drove All Night” (Roy Orbison, Cyndi Lauper, Celine Dion).

Την παραγωγή ανέλαβε ο υποψήφιος για Grammy και πετυχημένος παραγωγός Ethan Allen (Ben Harper, Mavis Staples, Sheryl Crow) η ηχογράφηση έγινε στο Λος Άντζελες ενώ οι μουσικοί που εμπλέκονται περιλαμβάνουν τον θρυλικό ντράμερ και τον τραγουδοποιό Brian MacLeod (Stevie Nicks, Tina Turner, Roger Waters). Το official video για το “Out of the Dirt” γυρίστηκε στην down town περιοχή του κεντρικού Λος Άντζελες και στο Joshua Tree, από τον φωτογράφο και σκηνοθέτη Kurt Heim.

Η Athena γιορτάζει το σινγκλ και τον επερχόμενο δίσκο με ζωντανές εμφανίσεις-συναυλίες από το σπίτι της, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, στο Λος Άντζελες κάθε Παρασκευή (στις 8:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας), μέρος της σειράς «Fridays With Athena: Live From Home». Τα live θα γίνονται μέσω της σελίδας της στο Facebook και του Instagram Live (athenamusic), ενώ θα ακολουθήσει υλικό με τον Billy Steinberg και άλλους επώνυμους συνεργάτες από τα behind the scenes, καθώς και από το ”making” του τραγουδιού και του δίσκου.

Επερχόμενες εμφανίσεις:
Συντονιστείτε με την Αθηνά από το σπίτι κάθε Παρασκευή στις 8:30μμ ώρα Ελλάδας για μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις εγκάρδιας μουσικής μέσω facebook.com/athenamusic και instagram/athenamusic

Out of the Dirt Single and Outside of Time Album Pre-order (available on iTunes):  orcd.co/nj0xekp
Website: athenamusic.com

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist