Athens Art Festival | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

14/09/2021

Το Athens Art Festival, υπό την αιγίδα Δ. Αθηναίων, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα τον Οκτώβριο 2021, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα Μηχανουργείου, σε έναν χώρο που έχει συνδεθεί στη συνείδηση του κόσμου με μεγάλες εκδηλώσεις.

Το Athens Art Festival έχει ως σκοπό να δημιουργήσει έναν πόλο έλξης, μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα όλων των τεχνών. Είναι ένα φεστιβάλ με κεντρικό στόχο να προάγουμε πολιτισμό, να ενώσουμε και να αναδείξουμε την τέχνη.

Ελάτε να μας βρείτε, για μια τριήμερη γιορτή όπου θα μπορείτε να περιπλανηθείτε ανάμεσα σε εκθέσεις ζωγραφικής – φωτογραφίας – εικαστικών και περίπτερα πωλήσεων των καλλιτεχνών, μικρών & μεσαίων επιχειρήσεων, μια γιορτή γεμάτη συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και dj’s sets.

– Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής που είναι ο πρώτος και επίσημος φορέας στην Ελλάδα που συγκεντρώνει την γνώση και την εξέλιξη στο χώρο της πληροφορικής θα είναι μαζί μας με vintage computers – κονσόλες στα gaming.
– Μαζί μας επίσης τα Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ με μοναδικά projects έκπληξη!
– Και Escape Rooms για…πολύ μυστήριο!
– To booth του Eternal Radio θα είναι μαζί μας αναμεταδίδοντας το φεστιβάλ.

Καλλιτέχνες και σχήματα φέρνουν κοντά μας ιδέες, και κάθε είδους ενδιαφέροντα και καλλιτεχνικά projects που αξίζει πραγματικά να δούμε. Το ιδανικό φεστιβάλ σε πείσμα των δύσκολων καιρών που βιώνουμε, σηματοδοτώντας μία ελπιδοφόρα κίνηση για τα καλλιτεχνικά δρώμενα στη χώρα μας.

Στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού φιλοξενώντας bazaar και κουμπαρά του οργανισμού και θα γιορτάσουν μαζί μας τα 25 χρόνια λειτουργίας του.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα για την κάθε ημέρα.

Event Info:
Έναρξη προπώλησης: Από 13 Σεπτεμβρίου πατώντας εδώ.
Πότε: 22 έως 24 Οκτωβρίου 2021 | ώρα: 13:00 – 24:00
Που: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – αίθουσα Μηχανουργείου
Πειραιώς 100, Γκάζι, | 213 0109300, 213 0109324
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός “Κεραμεικός”, Τρόλεϊ: Νο 21 (από Ομόνοια)
Στάση “Φωταέριο”, Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18

Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του P.J Thanos (Παναγιώτης Θάνος)
Διοργάνωση: Lenshoots Media Productions | Ιωάννης Πεφάνης

Βρείτε το Athens Art Festival στα social media για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τα νέα του φεστιβάλ:
Website | Facebook | Facebook-Event | Instagram | Email

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist